Bilgisayar donanımlarını nasıl temizleyebilirim?

lawlaw

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Klavye, mouse ve kulaklığınızı nasıl temizliyorsunuz? Bu konuda tavsiye verebilir misiniz? Mouse'u önce ıslak mendille silip daha sonra kuru bir mendille siliyordum. Klavyeyi ise ters çevirip arkadan vurup yine bir mendille tuş aralarını vs. genel olarak temizliyordum. İkisini de bayağı acemi olarak temizliyordum anlayacağınız. Kulaklık yeni olduğu için pek ellememiştim ama bugün dikkatli bakınca ihtiyaç olduğunu fark ettim, kulaklık için tavsiye istiyorum. Kulakiçini nasıl temizlemek gerekir? Bozmadan, zarar vermeden ve olabilecek en temiz şekilde temizlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kulaklığı ıslak mendil ile. Klavyeyi ıslak mendil ile temizliyorum fakat bazen hava kompresörü kullanıyorum. Henüz tam temizlik yapmadım klavye için. Mouse da ıslak mendil + kürdan aradaki biriken pislikleri almak için.

Klavyeyi komple söküp elektronik kısmını çıkarttıktan sonra komple yıkıyorum. Kulaklık pedlerini çıkartıp yıkıyorum, Mouse'yi de aynı şekilde yıkıyorum 3 ayda bir yapıyorum fazlasıyla yetiyor zaten. Islak mendille de siliyorum arada tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…