Bilgisayar donanımlarını test etmek için program önerileri

EgeÇamlıkaya

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Daha önce konu açıp mavi ekran hataları aldığımdan bahsetmiştim. Bazı önerilerde bulunulmuştu ama hala zaman zaman almaktayım. Benim sorunum, masaüstü bilgisayarımı bir süre taşıdım ve bunun sonucunda bazı parçaların bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Ve test programlarıyla sırayla test ederek parça parça bakmak istiyorum. Memtest ile belleklerimi test ettim ve sorun olmadığını düşünüyorum. Rica etsem bana test programları önerir misiniz işlemci için stress testi, ekran kartı için render testi, hard disk ve SSD için test programları gibi. Ayrıca ekran kartı driverımı tamamen silip baştan kurmak istiyorum o programın adını da hatırlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Memtest ile belleklerimi test ettim ve sorun olmadığını düşünüyorum.

Sorun olmadığını düşünüyor musunuz yoksa sorun yok mu?
Testi doğru yaptığımdan emin değilim. Yatmadan teste bıraktım sabaha kadar loop şeklinde test edip durmuş 5 kere mi ne complete yazıyordu 0 error yazıyordu. Yanlış yapmadıysam sorun yok ama tekrar bakıcam o programa.
Çok teşekkürler aradığım programlar bunlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…