Bilgisayar donanimlarinin kutusu neden atilmaz?

Eger 20 senedir sadece Teknolojik aletlerin hicbir kutusunu atmamis olsaydim rahat bir odayi doldururdu su an. An itibariyle hala kafamda hesap ediyorum.

Kutunun görüntüsünü seviyorum. Bunun dışında garantiye yollarken veya satarken kolaylık oluyor.

Bir ara bilgisayar topladığımda kutuları 10 TL'den satışa koyayım ben en iyisi

Ürününüz bozulduğunda değişim yaptırmak için kutusuyla birlikte istendiğinde ne yapacaksınız ?

Az önce bu soruyu sordum ben ama cevap alamadim. Arkadaslar genel bir kuraldir kutunun olmamasi degisim ya da garantiyi etkilememesi lazim (1-2 günlük üründen bahsetmiyorsak). Bu Dünya'da bir kural gibi bir sey diye biliyorum.

Az önce bu soruyu sordum ben ama cevap alamadim. Arkadaslar genel bir kuraldir kutunun olmamasi degisim ya da garantiyi etkilememesi lazim (1-2 günlük üründen bahsetmiyorsak). Bu Dünya'da bir kural gibi bir sey diye biliyorum.

Maalesef öyle değil bazı ürün şer garantiye gönderildiğinde bile eksiksiz isteniyor. Ve değişim yapılacağı zaman ilk aldığınızda ki kutu ve içindekilerin tam olması lazım.

Maalesef öyle değil bazı ürün şer garantiye gönderildiğinde bile eksiksiz isteniyor. Ve değişim yapılacağı zaman ilk aldığınızda ki kutu ve içindekilerin tam olması lazım.

Güzel ülkemiz hakkinda bir sey daha ögrendim. Ama böyle bir kural olmasi cok ama cok sacma ve mantiksiz. Ürünün faturasinin yetmesi lazim. Zaten o faturada ürünün SN kodu falan fatura kodunda tanitilmis durumda yani.
Ilginc gercekten yeni bir sey daha ögrendim.

Değişim,iade veya satma durumunda rahatlık olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…