Bilgisayar dondu ve "cızzzz" tarzında bir ses geldi

714816

Decipat
  • RTX 4060.
  • R5 5500.
  • A520M hvs.

Merhaba.
Az önce bilgisayar bir anda tamamen dondu. Basılan hiçbir tuşu algılamadı ve "cızzzz" tarzında bir ses geldi.
Bilgisayarı kapatmak için kapatma tuşuna bassam da çalışmadı ve donmaya devam etti. Kapatma tuşuna basılı tuttum ve PC kapandı. Ardından tekrar açtım ve şu an bir sorun yok gibi görünüyor.
Mavi ekran vermedi.
Bilgisayara bir şey mi oldu diye korkuyorum. Daha 2 aylık.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • RTX 4060.
  • R5 5500.
  • A520M hvs.

Merhaba.
Az önce bilgisayar bir anda tamamen dondu. Basılan hiçbir tuşu algılamadı ve "cızzzz" tarzında bir ses geldi.
Bilgisayarı kapatmak için kapatma tuşuna bassam da çalışmadı ve donmaya devam etti. Kapatma tuşuna basılı tuttum ve PC kapandı. Ardından tekrar açtım ve şu an bir sorun yok gibi görünüyor.
Mavi ekran vermedi.

Rahat olun bir sorun yok. Aynı sorun bazen bende de oluyordu, genellikle ekran kartının driver'ını güncellemediğimiz için oluyor.

Son düzenleme:
Hocam sürücülerden olsa gerek sorun. Ses hoparlörden geldiyse sorun yok, düşündüğüm gibi; fakat ses kasadan geliyorsa o zaman dahanderin bir araştırma yapılmalı. Endişe etmeyin, forumdaki kişiler sorunu çözecektir.

• RTX 4060.
  • R5 5500.
  • A520M hvs.

Merhaba.
Mavi ekran vermedi.

Bende de geçen hafta böyle bir sorun oldu hocam :D merak etmeyin sorun olmaz. Seviliyorsunuz :)

Tamamdır hocam, sorun yok. Sürücü kontrolü yapın, donanım kontrolü(özellikle RAM ve SSD) yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı