Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 29 Ocak 2022 #1 RAM 4 GB Merhaba, bilgisayar dondu ve CTRL+Alt+Del komutu çalışmıyor.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Ocak 2022 #11 Silinen üye dedi: Şu an reset attım deniyorum umarım düzgün açılır. Genişletmek için tıkla... Makine siyah ekranda kalırsa güç tusuna 5 saniye basılı tutun (ssd) hdd varsa 12 saniye filan tutun güç tusu yanıp sönecektir yandığı anda hızlıca tusuna basın açılır Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Şu an reset attım deniyorum umarım düzgün açılır. Genişletmek için tıkla... Makine siyah ekranda kalırsa güç tusuna 5 saniye basılı tutun (ssd) hdd varsa 12 saniye filan tutun güç tusu yanıp sönecektir yandığı anda hızlıca tusuna basın açılır
ben arabayım vın vın Picopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 131 Yer SOMEWHERE IN NEVADA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #12 Silinen üye dedi: Merhaba, bilgisayar dondu ve CTRL+alt+del komutu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Fişi cek cok mu zor? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba, bilgisayar dondu ve CTRL+alt+del komutu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Fişi cek cok mu zor?