Bilgisayar Donma, Takılma Sorunu

lnthedarkness

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bilgisayar ile normal şekilde işlem yaparken ara ara donuyor. Ortalama 15-30 saniye aralığında düzeliyor her şey güncel. Donanım yeni. Windows 10 lisanslı sorun yazılımsal gibi görünüyor ama beni aşıyor. İnternette aramalarım sonucunda bulduğum bazı çözümleri denedim ama aynı şekilde devam ediyor. Windows 10 normal hard disklerde sorun çıkartabiliyormuş ki bende SSD var zaten onu da eledim BİOS güncel tecrübeli bir arkadaşdan bilgi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi yoğun olarak kullanabilecek zararlı yazılımlar mevcut olabilir. Virüs taraması yaptınız mı? Aynı zamanda görev yöneticisini de kontrol etmelisiniz. Disk, RAM ya da işlemci kullanımı olmaması gerektiği kadar yüksek olabilir bu zararlı yazılımlar sebebiyle.

15-30 saniye boyunca takılı kalıyorsa şu Görev Yöneticisi'ni aç. Oradan Performans'a bak. CPU ve RAM kullanımı o 15-30 saniye sonrasında o aralıkta ne kadar performans kullanıldığı yazar. Bir anlık orası fırlıyorsa belki takılabilir sanırım.

Yeni format atıp temiz kurulum yaptım. Herhangi bir şey yok PC'de. Ssorunun kaynağını buldum Google Chrome'dan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…