Bilgisayar donup arada mavi ekran veriyor

quarra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarım arada donuyor. Yeniden başlatınca düzeliyor ama bazen de mavi ekran hatası veriyor. Neden kaynaklı olabilir?

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. Başlattan cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc /scannow yaz. Bittiğinde çıkan mesajı da söyler misin?

Mavi ekranda hata olarak ne yazıyor.

Tam olarak göremedim dikkatli bir şekilde bakmadım ama bilgisayar yeni donanımsal değildir umarım.

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. Başlattan CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve SFC /scannow yaz. Bittiğinde çıkan mesajı da söyler misin?

Tamamdır.

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. Başlattan cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc /scannow yaz. Bittiğinde çıkan mesajı da söyler misin?

Budur Usta.

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. Başlattan CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve SFC /scannow yaz. Bittiğinde çıkan mesajı da söyler misin?

Usta.

Son düzenleme:
Tamam hocam bozuk sistem dosyalari onarilmis gozukuyor. Hala geliyor mu mavi ekran?

Usta şu ana kadar mavi ekran gelmedi ama donmaya devam ediyor bazen 10dkkada donuyor yeniden başlatıyorum düzeliyor bazen de 2 saat sonra donuyor.

Konu açarken uyarıyı görmüş olmanız lazımdı. Minidump dosyalarını paylaşın.

Öyle bir dosya yok bende.

Buradaki yönergelerde yazan yerde yok değil mi ? Olmaması garip. O yüzden tekrar sordum.

Windows klasörünün içinde minidump dosyası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…