16,0GB Dual-Channel DDR4 Ramlerin hızı her yerde farklı Görev yöneticisinde 2666 CPU-Z de 3200mhz
SSD veya HDD modeli
1TB WD Blue SN570
Ekran kartı
Radeon RX 6700 XT
Anakart
Asus prime B550M-K
İşlemci
ryzen 5 5600 3.50ghz
Bu sıradan bir donma değil. Mouse hareket ediyor Alt Tab atıp uygulamalar arası geçiş yapabiliyorum. Fakat uygulamalar donuk hepsi donuk. Bu durum çoğunlukla oyundayken oluyor ve saveimin gittigi cok oldu. Neyse zaten hızlı acılıyor PC diye yeniden başlatıyorum. Bu sefer de "yeniden başlatılıyor..." yazısında takılı kalıyor kablodan ya da arkadaki güç tusundan kapatmam gerekiyor. Öbür türlü kapanmıyor. Çoğunlukla Opera arkada açık iken oluyor bu durum acaba ben farkında degilken RAM kullanımı %100 oluyor falan da ondan mı böyle oluyor.
Böyle bir şey ilk defa görüyorum PC de virus oldugundan şüpheliyim. Virüs böyle şeyler yapar mı?
Düzenleme: Bir tane arkadaşım öyle oldugunda ekran kartı reset yap dedi. İş yapar mı ne diyorsunuz?
SSD saÄlıÄını nasıl kontrol edeceÄinize bu yazımızda kapsamlıca deÄiniyoruz. Yakın zamanda Crucial'ın P5 model SSD'sini ölüm testine soktuk ve kısa sürede
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
SSD saÄlıÄını nasıl kontrol edeceÄinize bu yazımızda kapsamlıca deÄiniyoruz. Yakın zamanda Crucial'ın P5 model SSD'sini ölüm testine soktuk ve kısa sürede
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Dosya olarak mı atmam gerekiyordu bilmiyorumda fotoğrafta idare eder herhalde. Hiç hata yok diyor. Disk birleştirme yaptım oradan da bir şey çıkmadı sağlığı hala %94.