MertHocam Femtopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Cuphead'i iki kişi oynamak istiyorum. Ama bilgisayar DualShock'umu tanımıyorum. İnternette DualShock'u USB ile bağladığımda olması gerektiği yazıyor.
Cuphead'i iki kişi oynamak istiyorum. Ama bilgisayar DualShock'umu tanımıyorum. İnternette DualShock'u USB ile bağladığımda olması gerektiği yazıyor.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 1 Nisan 2023 #11 MertHocam dedi: Bilgisayar görmüyor. Bilgisayarın bluetooth u yok. Genişletmek için tıkla... Dostum bluetooth üzerinden çalışan bir kontrolcüyü, bluetooth modülü olmayan bilgisayara bağlayamazsınki.. Artı 0 Eksi
MertHocam dedi: Bilgisayar görmüyor. Bilgisayarın bluetooth u yok. Genişletmek için tıkla... Dostum bluetooth üzerinden çalışan bir kontrolcüyü, bluetooth modülü olmayan bilgisayara bağlayamazsınki..
KS KS MertHocam Femtopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 spriggan dedi: Dostum bluetooth üzerinden çalışan bir kontrolcüyü, bluetooth modülü olmayan bilgisayara bağlayamazsınki.. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Şimdi ben kolu Bluetoohtum olmadan kabloyla da mı bağlayamam? Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Dostum bluetooth üzerinden çalışan bir kontrolcüyü, bluetooth modülü olmayan bilgisayara bağlayamazsınki.. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Şimdi ben kolu Bluetoohtum olmadan kabloyla da mı bağlayamam?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 1 Nisan 2023 #13 MertHocam dedi: Anlayamadım. Şimdi ben kolu Bluetoohtum olmadan kabloyla da mı bağlayamam? Genişletmek için tıkla... Dualshock bağlanmıyor diye hatırlıyorum fakat yanlış hatırlama ihtimalim var tabiki. Artı 0 Eksi
MertHocam dedi: Anlayamadım. Şimdi ben kolu Bluetoohtum olmadan kabloyla da mı bağlayamam? Genişletmek için tıkla... Dualshock bağlanmıyor diye hatırlıyorum fakat yanlış hatırlama ihtimalim var tabiki.