LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #21 Marix dedi: Yollar zarar görmüş olabilir, bunu anlamak için PSU'nun sağlamlığını tespit etmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum zar zor olsa pinlere abandım bayağı anca açıldı fakat kapatirsam bir daha acilacagini sanmiyorum wibbly dedi: Açabilirse, sonrasında fikri olsun diye yazdım ben de zaten. 🖐 Genişletmek için tıkla... Fikir için sağol dostum.
Marix dedi: Yollar zarar görmüş olabilir, bunu anlamak için PSU'nun sağlamlığını tespit etmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum zar zor olsa pinlere abandım bayağı anca açıldı fakat kapatirsam bir daha acilacagini sanmiyorum wibbly dedi: Açabilirse, sonrasında fikri olsun diye yazdım ben de zaten. 🖐 Genişletmek için tıkla... Fikir için sağol dostum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 27 Haziran 2024 #22 BIOS'tan klavye ile başlatma seçeneğini açın, Eski tip PS2 girişli klavye bulup anakarta takın, klavyeden bir tuşa basınca sistem açılır. Ayarın adı Power on keyboard olması lazım.
BIOS'tan klavye ile başlatma seçeneğini açın, Eski tip PS2 girişli klavye bulup anakarta takın, klavyeden bir tuşa basınca sistem açılır. Ayarın adı Power on keyboard olması lazım.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #23 Marix dedi: BIOS'tan klavye ile başlatma seçeneğini açın, Eski tip PS2 girişli klavye bulup anakarta takın, klavyeden bir tuşa basınca sistem açılır. Ayarın adı Power on keyboard olması lazım. Genişletmek için tıkla... Wake on lan deneyeceğim şimdi hocam.
Marix dedi: BIOS'tan klavye ile başlatma seçeneğini açın, Eski tip PS2 girişli klavye bulup anakarta takın, klavyeden bir tuşa basınca sistem açılır. Ayarın adı Power on keyboard olması lazım. Genişletmek için tıkla... Wake on lan deneyeceğim şimdi hocam.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 27 Haziran 2024 #24 LuisB4y dedi: Wake on lan deneyeceğim şimdi hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyin ama O iş zor.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #25 Marix dedi: Deneyin ama O iş zor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya çok kolay bir şekilde hallettim.
Marix dedi: Deneyin ama O iş zor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya çok kolay bir şekilde hallettim.