Bilgisayar durduk yerde siyah ekran veriyor

komutanrafa27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün Blazing Sails oynarken bilgisayarım bir anda siyah ekran vermişti ama kasa çalışıyor ve kasadan fan sesleri aşırı derecede çıkıyordu. Bende bunun anlık bir şey olduğunu düşündüm ama bugün yine Blazing Sails'da aynı şey oldu. Bende Blazing Sails'la alakalı olduğunu düşündüm ama biraz önce EA FC 24 oynarken yeniden aynısı oldu. Bilgisayarı kapatıp geri açtım EA FC 24'e bir daha girdim ve bir daha aynısı oldu. Bilgisayarda gezinirken hiçbir sıkıntı yok ama 2 gündür oyunlarda bu oluyor. Bilgisayar bir anda siyah ekran veriyor ve kasadan aşırı derecede yüksek sesli fan sesi geliyor. Çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

PC DEHŞET BİR ŞEKİLDE ISINIYOR DEĞİL Mİ?
Kardeş PC ısınıyor demek ki. Fanlar çalıştığına göre. Sistemde toz vs. varsa bi al sonra bi servise gönder. Ya da PCci varsa yakınlarda Bilgisayar hastanesi falan oralara git. Benim de pek bi fikrim yok ama ön tespitim ısınmadan kaynaklı.

Hocam birçok nedeni olabilir. Ama bu gibi sorunlar ya ekran kartından ya da PSU'dan kaynaklanıyor. Olay günlüğünde bilgisayar kapanıp açılınca detayları atarsan daha iyi yardımcı olurum.

Arıza sırasında anakart üzerinde hangi arıza ışığı yanıyor? GPU/CPU/DRAM/BOOT bunlardan hangisi veya hangileri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…