DobreLi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 579 Makaleler 3 Yer Adana/Yüreğir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #1 Olayı şöyle açıklayayım. Pc'mi şimdi açtım. Burda sorun yok açılış seside geliyor. Daha sonra oyuna giriyorum. Biraz oynuyorum ve alt+tab yapıyorum. Pc Windows açılış sesi veriyor. Sorun sizce ne? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Olayı şöyle açıklayayım. Pc'mi şimdi açtım. Burda sorun yok açılış seside geliyor. Daha sonra oyuna giriyorum. Biraz oynuyorum ve alt+tab yapıyorum. Pc Windows açılış sesi veriyor. Sorun sizce ne?
İsmail_aydın Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #2 En son ne zaman format attın? Yani format sonrası mı böyle oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
DobreLi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 579 Makaleler 3 Yer Adana/Yüreğir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #3 2 ay olmuştur atalı. Formattan sonra birşey yoktu. 2 haftadır var.
İsmail_aydın Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #4 Auslogic boost speed diye bir program var. Onu indirip bir yerdende serial key ile tam sürüm yapın ve tarattırın. Windows'u yeniler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Auslogic boost speed diye bir program var. Onu indirip bir yerdende serial key ile tam sürüm yapın ve tarattırın. Windows'u yeniler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Mayıs 2014 #5 Ses ayarların karışmış veya Explorer çöktüğünden oluyor. Alt tab yaptığında masaüstü çubuğu yenileniyor mu?
Ses ayarların karışmış veya Explorer çöktüğünden oluyor. Alt tab yaptığında masaüstü çubuğu yenileniyor mu?