Çözüldü Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

569992

Hectopat
İyi akşamlar. Bilgisayarım son zamanlarda durduk yere kapanmaya başladı. En son kapandığında 5 gün önceydi ve az önce bir daha kapandı. Bu sorun ben bilgisayara yeni ekran kartı SSD ve işlemci aldıktan sonra oldu. Driverları falan yükledim acaba sorun neden olabilir?

Reis en basit sorun olarak düşünürsek belki ekran kartı SSD ve işlemciyi takarken bir şey yanlış yere takmış olabilirsin. Ya da takmamış olabilirsin .

Artı -3 Eksi
İyi akşamlar. Bilgisayarım son zamanlarda durduk yere kapanmaya başladı. En son kapandığında 5 gün önceydi ve az önce bir daha kapandı. Bu sorun ben bilgisayara yeni ekran kartı SSD ve işlemci aldıktan sonra oldu. Driverları falan yükledim acaba sorun neden olabilir?

PSU'dan kaynaklı olabilir mi acaba? Oyunlara girdiğiniz zaman mı çöküyor ya da normal masaüstündeyken de kapanıyor mu?

Ben sıcaklıktan dolayı diye düşünüyorum takip ettinizmi hiç sıcaklıkları.

Bence sıcaklıktan değildir çünkü sadece video izliyordum YouTube açıktı. Ayrıca bilgisayarı açalı 1 saat olmamıştır.

Sıcaktan da olabilir

Reis o zaman sıcaktan olabilir . Eğer bilgisayar çok ısınırsa kapanabilir .
bilgisayar sadece 1 saat açıktı ve arkada çok fazla program açık değil de sadece Chrome açıktı.

PSU'dan kaynaklı olabilir mi acaba? Oyunlara girdiğiniz zaman mı çöküyor ya da normal masaüstündeyken de kapanıyor mu?

Genelde oyunda olmadı sadece 2 kere oldu bu sorun ikisinde de tarayıcıda takılırken olmuştu. Ayrıca en son 4-5 gün önce olmuştu her zaman olmuyor. Ve PSU'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü PSU yeni taktırmadım.

Bence sıcaklıktan değildir çünkü sadece video izliyordum YouTube açıktı. Ayrıca bilgisayarı açalı 1 saat olmamıştır.

Bilgisayar sadece 1 saat açıktı ve arkada çok fazla program açık değil de sadece Chrome açıktı.

O zaman bir şeyler yanlış takılmış olabilir. Temazsızlık olabilir

Bilgisayar sadece 1 saat açıktı ve arkada çok fazla program açık değil de sadece Chrome açıktı.

Fan da temassızlık varsa kapanabilir.
Bir kontrol edin bir programla sıcaklıkları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı