Bilgisayar durduk yere kapanıyor

mustafartx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım yeni 1 aydır falan sorunsuz kullanıyorum. Bugün bir bilgisayarcıdan USB çoklayıcı aldım. USB çoklayıcı taktıktan sonra normal bir şekilde 10 dakika falan kullandım, sonrasında bilgisayar direkt kapandı. Sorunun çoklayıcıda olduğunu düşünüp çoklayıcı çıkartıp tekrar denedim bu sefer normal şekilde çalışırken de kapandı. Power kablosunu çıkarıp taktım yine denedim yine aynı sorunu yaşıyorum, ne yapmalıyım sorun nedir?

Hocam selamlar, herhangi bir ses veya görsel geliyor mu? Normal açıkken mi kapanıyor yoksa yüksek işlem gücü altında mı ?

Hocam selamlar, herhangi bir ses veya görsel geliyor mu? Normal açıkken mi kapanıyor yoksa yüksek işlem gücü altında mı?

Selamlar hocam, ses ya da görsel gelmiyor normal her zaman kapanırken gelen güç kesilme sesi geliyor. Bilgisayar kendi halinde çalışırken kapanıyor.

PSU kaç wat hocam.
Selamlar hocam, ses ya da görsel gelmiyor normal her zaman kapanırken gelen güç kesilme sesi geliyor. Bilgisayar kendi halinde çalışırken kapanıyor.

1. Denetim Masası
  2. Sistem ve Güvenlik
  3. Yönetimsel Araçlar
  4. Olay Görüntüleyici
  5. Yönetim Olayların Özeti
Yukarıdakileri sırasıyla takip et , aldığın hatanın koduna ulaşacaksın. Hata kodunu arattığımızda daha net bir sonuca ulaşırız.​

Hocam tekrardan merhaba, dediğiniz işlemler için bilgisayarı açmayı denediğimde bu sefer bilgisayar açılmadan direkt kapanmaya başladı.

Hocam tekrardan merhaba, dediğiniz işlemler için bilgisayarı açmayı denediğimde bu sefer bilgisayar açılmadan direkt kapanmaya başladı.

1. Bilgisayarıma girin
  2. Sağ tıklayıp özelliklere tıklayın
  3. Solda gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın
  4. Gelişmiş bölümünde altta başlangıç ve kurtarma seçeneğinde ayarlara tıklayın
  5. Sistem hatası bölümünde "Otomatik Olarak Yeniden Başlat" seçeneğindeki kutucuktaki tiki kaldırın. Ardından "Tamam" butonuna basın.
Şimdi az önceki anlattıklarımı tekrar deneyin.
Bilgisayarı açtıktan sonra tabii ki bu işlemler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…