Bilgisayar durduk yere restart atıyor

135186

Kilopat
Makaleler
1
Eskiden bu konu hakkında bir başlık açmıştım ve bu soruna virüsün neden olduğunu söylemiştim, maalesef bilgisayarıma format attım tertemiz yaptım sürücüleri güncelledim bu sefer bu sıkıntı daha da artarak devam ediyor. İnternette gezinirken biriyle konuşurken aniden yeniden başlıyor bilgisayarım, kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım?

Sistem:
  • HP 15 - Ba010nt
  • 8 GB RAM
  • 1 TB HDD
  • 4 GB (R7+R5 Compute birleşik ekran kartı R8)
  • AMD A-10 9600P
Yazılımsal sorun olmadığından eminim ve oyunlarda da düşüş yaşıyorum. Mount and Blade Warband oynarken bazen haritadan köyler siliniyor, yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarın ısınıyor olabilir. Anakartın hasar görmüş olabilir.

Bilgisayarın ısınıyor olabilir. Anakartın hasar görmüş olabilir.
Bilgisayarım buzdolabından soğuk. Bilgisayarı 23 Haziran 2017'de aldım alalı 1 yıl bile olmadı anakart hasarı olabilir mi?

Düzenleme: Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar ekran kartı çipinin olduğu yerler cayır cayır ısınıyordu ama oyunları rahat oynayabiliyordum, şimdi ise o yerler artık ısınmıyor oyun oynarken harita bile doğru dürüst yüklenmiyor.

Bilgisayarım buzdolabından soğuk. Bilgisayarı 23 Haziran 2017'de aldım alalı 1 yıl bile olmadı anakart hasarı olabilir mi?
Darbe aldıysa güç kaynağında ramlerde bir sorun olabilir benim düşüncelerim bunlar. Daha bilgili biri yanıt verecektir.

Hocam güç seçeneklerinden olabilir mi ?
Pil sağlam rahat kullanıyorum seviyesi de %100, kablo da sağlam. Güç seçenekleri ise tam modda yani güç tasarrufu kapalı tam güçte çalışıyor. Niye ara sıra böyle insanı hasta edecek şeyler yapıyor bu bilgisayar?

Az önce YouTubede video izlerken çat diye kapandı yardım edebilecek yok mu? Direk garantiye de vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…