Çözüldü Bilgisayar ekran kartını algılamıyor ve no signal hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Patton989

Decapat
Makaleler
2
RAM
16gb DDR3 ram
SSD veya HDD modeli
2xSandisk 240 gb
Ekran kartı
GTX 750
Anakart
Intel h61
İşlemci
İ5-2400
Daha yeni bir sorunu çözdüm, bu sefer başka bir sorun arkadaşlar bilgisayar ekran kartını algılamıyor ve takılınca no signal hatası veriyor. APU takıp Driver'ı sildim olmadı, VGA'yı aıkıca taktım olmadı, çıkarıp taktım olmadı. RAM'lerde sorun yok ve APU çalışıyor ama GPU'da çalışmıyor, ne yapabilirim?

Çözüm
Kablolarda sıkıntı var mı baktın mı?

Baktım fakat herhangi bir problem yok.

Bilgisayarı yenimi aldın? VGA kablosunu anakarta değil ekran kartına takman gerekiyor.

Hayır bilgisayar eski VGA kablosunu ilk önce GPU da denedim olmadı anakart da denedim çalıştı fakat GPU da olmuyor sanırım GPU da problem var GPU 2 senelik hiç bakım yapmadım.

Windows güncellemesi yaptın mı?

Evet güncel.

Ekran kartının olduğu yeri temizledim düzeldi gibi.

Daha yeni bir sorunu çözdüm, bu sefer başka bir sorun arkadaşlar bilgisayar ekran kartını algılamıyor ve takılınca no signal hatası veriyor. APU takıp Driver'ı sildim olmadı, VGA'yı aıkıca taktım olmadı, çıkarıp taktım olmadı. RAM'lerde sorun yok ve APU çalışıyor ama GPU'da çalışmıyor, ne y

Daha yeni bir sorunu çözdüm, bu sefer başka bir sorun arkadaşlar bilgisayar ekran kartını algılamıyor ve takılınca no signal hatası veriyor. APU takıp Driver'ı sildim olmadı, VGA'yı aıkıca taktım olmadı, çıkarıp taktım olmadı. RAM'lerde sorun yok ve APU çalışıyor ama GPU'da çalışmıyor, ne yapabilirim?

Bilgisayarı yenimi aldın? VGA kablosunu anakarta değil ekran kartına takman gerekiyor.

Kablolarda sıkıntı var mı baktın mı?

Baktım fakat herhangi bir problem yok.

Hayır bilgisayar eski VGA kablosunu ilk önce GPU da denedim olmadı anakart da denedim çalıştı fakat GPU da olmuyor sanırım GPU da problem var GPU 2 senelik hiç bakım yapmadım.

Evet güncel.

Ekran kartının olduğu yeri temizledim düzeldi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı