Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarciya 512 MB bir ekran kartı taktırdım adam taktı eve geldim kurdum, bakıyorum taktiği ekran kartını görmüyor 64 MB ayrılmış video belleği diyor lütfen bilen arkadaşlar yazsın lütfen.
Arkadaşlar bugün bilgisayarciya 512 MB bir ekran kartı taktırdım adam taktı eve geldim kurdum, bakıyorum taktiği ekran kartını görmüyor 64 MB ayrılmış video belleği diyor lütfen bilen arkadaşlar yazsın lütfen.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Ağustos 2020 #3 Umarım yüksek bir fiyat ödememișsinizdir.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Ağustos 2020 #4 80 TL ödedim neden? baran_basaran dedi: Umarım yüksek bir fiyat ödememișsinizdir. Genişletmek için tıkla... Qertzy dedi: Driverlarını kurun. Genişletmek için tıkla... Götürsem kurarmı?
80 TL ödedim neden? baran_basaran dedi: Umarım yüksek bir fiyat ödememișsinizdir. Genişletmek için tıkla... Qertzy dedi: Driverlarını kurun. Genişletmek için tıkla... Götürsem kurarmı?
Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: 80 TL ödedim neden? Götürsem kurar mı? Genişletmek için tıkla... Sizde kurabilirsiniz ekran kartının işlemcisi ne.
Sinyor Ezio Auditore dedi: 80 TL ödedim neden? Götürsem kurar mı? Genişletmek için tıkla... Sizde kurabilirsiniz ekran kartının işlemcisi ne.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Ağustos 2020 #6 Qertzy dedi: Sizde kurabilirsiniz ekran kartının işlemcisi ne. Genişletmek için tıkla... Ben size desem ekran kartını siz bana link atarmisiniz işlemci Intel core 2 duo 2.10 GHz
Qertzy dedi: Sizde kurabilirsiniz ekran kartının işlemcisi ne. Genişletmek için tıkla... Ben size desem ekran kartını siz bana link atarmisiniz işlemci Intel core 2 duo 2.10 GHz
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Ağustos 2020 #7 Sinyor Ezio Auditore dedi: 80 TL ödedim neden? Götürsem kurarmı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu ișlerden anlamıyorsunuz. Öncelikle kartınızın modelini söyleyin yardımcı olalım. Uğrașmak ismeyorsanız götürebilirsiniz.
Sinyor Ezio Auditore dedi: 80 TL ödedim neden? Götürsem kurarmı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu ișlerden anlamıyorsunuz. Öncelikle kartınızın modelini söyleyin yardımcı olalım. Uğrașmak ismeyorsanız götürebilirsiniz.
Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #8 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben size desem ekran kartını siz bana link atar misiniz işlemci Intel Core 2 Duo 2.10 GHz. Genişletmek için tıkla... Atarım ama ilk önce ekran kartı işlemcisini söylemelisiniz.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben size desem ekran kartını siz bana link atar misiniz işlemci Intel Core 2 Duo 2.10 GHz. Genişletmek için tıkla... Atarım ama ilk önce ekran kartı işlemcisini söylemelisiniz.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Ağustos 2020 #9 Qertzy dedi: Atarım ama ilk önce ekran kartı işlemcisini söylemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim
Qertzy dedi: Atarım ama ilk önce ekran kartı işlemcisini söylemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim
Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #10 Başlattan çalıştırı aratıp açın. Sonra DxDiag yazın o gelen pencerede ekran kısmına gelin.