Bilgisayar ekran kartını görmüyor

Lil0guz

Hectopat
Dün gece bilgisayartı kapatmadan önce bir Windows Update gelmişti onu yaptım, sabah şu an açtığımda görüntü geliyor, fakat normalde görüntü bütün monitörü kaplarken şu an yukarıda ve altta siyah barlar bulunmakta. Bundan şüphelenip Görev Yöneticisi'ni açtığımda ekran kartını, yani GPU sekmesini göremedim. Monitöre ekran geliyor, ama HDMI ekran kartına bağlı. Bunu nasıl halledeceğim?

Format USB'sini varsa tak BIOS'tan veya boot menunde flashi sec acinca kur deme bilgisayar onara tikla sorun gider sistem geri yukleme seç Update yapmadigin zamani sec duzelir.

Format USB'sini varsa tak BIOS'tan veya boot menunde flashi sec acinca kur deme bilgisayar onara tikla sorun gider sistem geri yukleme seç Update yapmadigin zamani sec duzelir.
Maalesef şuan bir format usbim yok, bir kaç günde elime geçebilir. Fakat sorun çok saçma değil mi GPU görünmüyorsa hdmidan goruntu nasil geliyor anlamıyorum.

Maalesef şu an bir format USB'im yok, birkaç günde elime geçebilir. Fakat sorun çok saçma değil mi GPU görünmüyorsa HDMI'dan goruntu nasıl geliyor anlamıyorum.

Windows Update yaparken ekran kartı driverine sorun yaratmis ve driver bozuk oldugu icin Windows goruntusu gelmiyor.

Maalesef şuan bir format usbim yok, bir kaç günde elime geçebilir. Fakat sorun çok saçma değil mi GPU görünmüyorsa hdmidan goruntu nasil geliyor anlamıyorum.

Maalesef şu an bir format USB'im yok, birkaç günde elime geçebilir. Fakat sorun çok saçma değil mi GPU görünmüyorsa HDMI'dan goruntu nasıl geliyor anlamıyorum.

BIOS'a baglanmak için veya görüntü almak için driver gerekmiyor ama Windows'u gormen icin gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…