Bilgisayar ekran kartını görmüyor

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum çok acil olarak yazıyorum cevap verenlere şimdiden teşekkürler. (Lütfen sadece konuya hakim olanlar cevap versin ki yanlış bir şey yapmayalım). Dün gece FarCry 5 oynarken birden bire görüntü gidip monitör kapandı ben bilgisayara reset attım sonra açıldı bilgisayar normal çözünürlük ile sonra ben ekran kartına güncellemeye çalıştım Nvidia ekran kartı programı kurulum başarısız dedikten sonra bir daha reset attım sonra 1024x768 çözünürlüğü ile yani sadece anakartı görerek başladı bilgisayar. Şu an ekran kartını görmüyor ama aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat ünlem işareti var ve hiçbir şekilde güncelleyemiyorum kurulum hata veriyor her yerden denedim ama olmadı. Format atma imkanım'da yok lütfen hemen format atın demeyin. Aygıt yöneticisinde görüntü ve seslerde sorun gözüküyor. Benim anlayamadığım olay neden birden bire görmemeye başladı ekran kartını. Acil yardımınıza ihtiyacım var söküp taksam düzelir mi? Ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. Bundan önce de son 1 yıl içinde monitöre ara ara geç ekranı geliyordu yani kasa açılıyor ama ekran 10 dakika sonra geliyordu ama bunun şimdiki sorunla alakası var mı bilmiyorum lütfen ikisini karıştırmayın. Ve bu konuyla ilgili mi bilmiyorum ama bilgisayar çoğu zaman o mavi ekranı veriyor yazılarla açık mavi ekranı veriyor %100 olunca yeniden başlatın diyor bilirsiniz ya acaba bunun ekran kartıyla ilgisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
Denetim masasına girip ve ekran kartı driverını sil. Sonra da tekrar en baştan temiz şekilde kur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı