M Mofrayn Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 2 6 Mayıs 2020 #1 Ekran kartını yeni aldım aygıt yöneticisinde ekran kartı okunmamış olarak gözüküyor bu durum için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Ekran kartını yeni aldım aygıt yöneticisinde ekran kartı okunmamış olarak gözüküyor bu durum için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #2 Mofrayn dedi: Ekran kartını yeni aldım aygıt yöneticisinde ekran kartı okunmamış olarak gözüküyor bu durum için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükleyin. Artı 0 Eksi
Mofrayn dedi: Ekran kartını yeni aldım aygıt yöneticisinde ekran kartı okunmamış olarak gözüküyor bu durum için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükleyin.
KS KS M Mofrayn Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 2 6 Mayıs 2020 #3 Sürücülerini yüklediğim de mavi ekran alıyorum sorun driverda olabilir mi Artı 0 Eksi
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #4 Mofrayn dedi: Sürücülerini yüklediğim de mavi ekran alıyorum sorun driverda olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yanlış sürücüyü yüklüyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mofrayn dedi: Sürücülerini yüklediğim de mavi ekran alıyorum sorun driverda olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yanlış sürücüyü yüklüyor olabilirsiniz.