Bilgisayar ekranı bir anda donuyor

sametoguz2

Decapat
Bilgisayarım durduk yere donuyor sesler kesiliyor ve bazen ekranda çizgiler oluşuyor düğmesinden kapatıp tekrar bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmiyor ve fanlar daha sesli çalışıyor içini açıp ekran kartını çıkartıp takınca düzenliyor bazen haftada bir bazen günde 3 4 defa oluyor format attım işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çipi ile alakalı muhtemelen, Fotoğrafını yollarsanız daha net bişey söyleyebilirim. Ekran kartın ısınıyorumu?

Voltaj değerlerin neler? İşlemcine hiç OC yaptın mı?
gpu voltage(mV) 1150 değerindeymiş overclocku radeon softwareden gpu hız aşırtma seçeneği var onu seçtim kendim bi ayar yapmadım
gpu voltage(mV) 1150 değerindeymiş overclocku radeon softwareden gpu hız aşırtma seçeneği var onu seçtim kendim bi ayar yapmadım
Ekran kartı çipi ile alakalı muhtemelen, Fotoğrafını yollarsanız daha net bişey söyleyebilirim. Ekran kartın ısınıyorumu?
ekran kartı ısındığı için olduğunu sanmıyorum bazen öylesine internette gezinirken bazen bilgisayarı ilk açtığımda oluyo, ekran kartınınmı resmini yollayayım?

Dosya Ekleri

• 16088064115226173481849883726507.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 16088064579505344142915603881316.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Hocam OC kapat bütün yaptığın ayarları geri alıp öyele dene çünkü bu benim de başıma gelmişti voltaj düşürmüştüm fazla yük binice görüntü gidiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…