Bilgisayar ekranı bir anda simsiyah oldu

Erayvein

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 | Rx580 8GB | 16GB 3200MHZ RAM
Kardeşim PC'yi sorunsuz açmış, internet yok diye modemi resetlemisler ve ekran simsiyah kalmış, yeniden başlattım vs monitöre güç geliyor fakat BIOS ekranını bile göremiyorum orada bile simsiyah sorun ne olabilir?

Monitörün kablolarının sağlam olduğundan emin olun. Küçük ve komik bir ihtimal olarak, monitörün üzerindeki açma-kapama tuşunu da kontrol edin.

İlk başta internet gelmiyor diye kabloyu ellediyse o sıra HDMI kablosunu falan hafif çıkarmış vs olabilir bazen çok hassas saçma sapan ufacık çıkıyor öyle bir kontrol et hocam

Monitörün kablolarının sağlam olduğundan emin olun. Küçük ve komik bir ihtimal olarak, monitörün üzerindeki açma-kapama tuşunu da kontrol edin.
Yok hocam
Kablolar da sağlam

İlk başta internet gelmiyor diye kabloyu ellediyse o sıra HDMI kablosunu falan hafif çıkarmış vs olabilir bazen çok hassas saçma sapan ufacık çıkıyor öyle bir kontrol et hocam
bi sorun yok gibi her kabloyu 3 4 kere çıkar tak yaptm

Başka şeyler olmuş olabilir; modem resetleyince bilgisayar monitörünün bozulduğunu ilk defa görüyorum.

bios ekranı zaten siyah olur normal birşey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…