E eaglesflywitheagles Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Başlıkta olduğu gibi bilgisayar ekranı sola doğru döndü nasıl düzeltebilirim?
Çözüm OrgeneralSK 1 Ağustos 2021 Ctrl alt ve yukarı tuşlarına basın hocam. Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam.
Ctrl alt ve yukarı tuşlarına basın hocam. Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Ağustos 2021 #2 Ctrl + alt + yukarı ok tuşuna basa basa normale döndürebilmen lazım. Artı 0 Eksi
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 Ctrl alt ve yukarı tuşlarına basın hocam. Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam. Artı 1 Eksi Çözüm
Ctrl alt ve yukarı tuşlarına basın hocam. Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam.
KS KS E eaglesflywitheagles Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 PanzerTR dedi: CTRL + alt + yukarı ok tuşuna basa basa normale döndürebilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Olmadı. OrgeneralSK dedi: Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyiceğim hocam. eaglesflywitheagles dedi: Olmadı. Deneyiceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: CTRL + alt + yukarı ok tuşuna basa basa normale döndürebilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Olmadı. OrgeneralSK dedi: Eğer olmadıysa ayarlar>monitör altta ekran yönünü yatay yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyiceğim hocam. eaglesflywitheagles dedi: Olmadı. Deneyiceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Ağustos 2021 #5 Dediğim kısa yolun zaten o ayarın kısayolu olduğunu sanmıştım. Mantıken aynı sonuç çıkmalı. Garip... Artı 0 Eksi
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #6 PanzerTR dedi: Dediğim kısa yolun zaten o ayarın kısayolu olduğunu sanmıştım. Mantıken aynı sonuç çıkmalı. Garip... Genişletmek için tıkla... Klavye kısayolları kapalı olabilir hocam. Normalde onun olması gerekiyordu. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Dediğim kısa yolun zaten o ayarın kısayolu olduğunu sanmıştım. Mantıken aynı sonuç çıkmalı. Garip... Genişletmek için tıkla... Klavye kısayolları kapalı olabilir hocam. Normalde onun olması gerekiyordu.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Ağustos 2021 #7 OrgeneralSK dedi: Klavye kısayolları kapalı olabilir hocam. Normalde onun olması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Onu düşünemedim. Mantıklıymış dediğin. Artı 0 Eksi
OrgeneralSK dedi: Klavye kısayolları kapalı olabilir hocam. Normalde onun olması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Onu düşünemedim. Mantıklıymış dediğin.