Bilgisayar ekranı kararıp açılıyor

sweden meatball

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarı açıyorum, bir problem olmadan açılıyor. Ardından kullanırken ekran anlık olarak siyah olup tekrar açılıyor, tabiri yerindeyse göz kırpıyor. Aynı şekilde mesela birisi odaya girip odanın ışığını açarken anahtara dokunuyor ve o sırada da ekran kararıyor anlık. Bir yerde muhtemelen temassızlık vardır fakat ben anlamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben topu evdeki elektrik hattina atiyorum. Muhtemelen eski ve duzgun elektrik veremiyor bu sebeple de gidip geliyor.

Ben topu evdeki elektrik hattina atiyorum. Muhtemelen eski ve duzgun elektrik veremiyor bu sebeple de gidip geliyor.
Yani kabloları falan inceledim bir problem bulamadım, düzgünce oturttum falan. Monitörde bir sıkıntı olsa bu tarz bi sorun yaratabilir değil mi? Monitörüm eski çünkü.

Yani kabloları falan inceledim bir problem bulamadım, düzgünce oturttum falan. Monitörde bir sıkıntı olsa bu tarz bi sorun yaratabilir değil mi? Monitörüm eski çünkü.
Hocam ben ev ici elektrik hatlarindan bahsediyorum. Bence sizin tesisatta bir seyler var.

aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım gerçekten evin elektrtik tesisatı ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…