miractugra Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 bilgisayarımın monitörü hep kararıp duruyor 10 larca şey denedim hiç biri işe yaramadı zorla yazıyorum şuan nolur yardım edin
bilgisayarımın monitörü hep kararıp duruyor 10 larca şey denedim hiç biri işe yaramadı zorla yazıyorum şuan nolur yardım edin
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 31 Temmuz 2021 #2 miractugra dedi: Bilgisayarımın monitörü hep kararıp duruyor 10 larca şey denedim hiçbiri işe yaramadı zorla yazıyorum şu an ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kararıyor tamamenmi kapanıyor yoksa ışık azmı geliyor. Görsel atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
miractugra dedi: Bilgisayarımın monitörü hep kararıp duruyor 10 larca şey denedim hiçbiri işe yaramadı zorla yazıyorum şu an ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kararıyor tamamenmi kapanıyor yoksa ışık azmı geliyor. Görsel atmayı deneyin.
KS KS miractugra Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 ekran tamamen kararıyor fotoğraf atamıyorum her kapandığında svchost.exe hayvan gibi disk kaplıyor Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 Başka bir monitör ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS miractugra Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #5 monitörde sorun yok 2 monitörde denedim yine oluyor her 15 saniyede ekra ngidiyor Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #6 miractugra dedi: Monitörde sorun yok 2 monitörde denedim yine oluyor. Her 15 saniyede ekra ngidiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızla alakalı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
miractugra dedi: Monitörde sorun yok 2 monitörde denedim yine oluyor. Her 15 saniyede ekra ngidiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızla alakalı bir sorun olabilir.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #7 miractugra dedi: Monitörde sorun yok 2 monitörde denedim yine oluyor. Her 15 saniyede ekra ngidiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olabilir sorun ekran kartını söküp onboarddan görüntüyü almayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
miractugra dedi: Monitörde sorun yok 2 monitörde denedim yine oluyor. Her 15 saniyede ekra ngidiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olabilir sorun ekran kartını söküp onboarddan görüntüyü almayı denediniz mi?
KS KS miractugra Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #8 Nicksiz ayva dedi: Ekran kartında olabilir sorun ekran kartını söküp onboarddan görüntüyü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onboard derken? Bu konularda biraz cahilim de. Svchost aşırı disk kullandığı anda kapanıyor ekran. 1 günde hayattan soğudum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Nicksiz ayva dedi: Ekran kartında olabilir sorun ekran kartını söküp onboarddan görüntüyü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onboard derken? Bu konularda biraz cahilim de. Svchost aşırı disk kullandığı anda kapanıyor ekran. 1 günde hayattan soğudum.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #9 miractugra dedi: Eki Görüntüle 1124176 Onboard derken. Bu konularda biraz cahilimde. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkartmayı biliyorsanız çıkartın sonra kasanın arka taraftaki USB portlarının etrafında VGA girişi varsa monitörünüzün VGA kablosunu oraya takın VGA yoksada HDMI takın. Artı 0 Eksi
miractugra dedi: Eki Görüntüle 1124176 Onboard derken. Bu konularda biraz cahilimde. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkartmayı biliyorsanız çıkartın sonra kasanın arka taraftaki USB portlarının etrafında VGA girişi varsa monitörünüzün VGA kablosunu oraya takın VGA yoksada HDMI takın.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Temmuz 2021 #10 miractugra dedi: Eki Görüntüle 1124176 Onboard derken. Bu konularda biraz cahilimde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı sökün. Görüntü kablosu anakarta takılıyordu sanırsam. Artı 0 Eksi
miractugra dedi: Eki Görüntüle 1124176 Onboard derken. Bu konularda biraz cahilimde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı sökün. Görüntü kablosu anakarta takılıyordu sanırsam.