Bilgisayar ekranı TV'ye nasıl yansıtılır?

ScaniaR440

Hectopat
Merhaba Technopat forum üyeleri. Ben bilgisayarımı TV'ye yansıtmak istiyorum ama yansıtamiyorum, bildirimler kısmından yansıta tıkladıktan sonra "kablosuz bir ekrana bağlan" yazısı bende çıkmıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da TV'ye yansıtmak için başka bir yol var mı?

Güncelleme: Biraz daha araştırdıktan sonra fark ettimki sistemim Miracast alımını desteklemiyormuş. Başka yapacağım bir yöntem var mı TV'ye yansıtmak için.

Dosya Ekleri

• unknown_2023.03.27-22.32.png
    unknown_2023.03.27-22.32.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonunuzun Miracast'inde bir problem olabilir veya iki cihazdan birinin algılama sorunu olabilir. Bu konuda çok bilgin değilim ancak Miracast kullanamaz iseniz HDMI veya benzeri kablolar kullanabilirsiniz.

Televizyonunuzun Miracast'inde bir problem olabilir veya iki cihazdan birinin algılama sorunu olabilir. Bu konuda çok bilgin değilim ancak Miracast kullanamaz iseniz HDMI veya benzeri kablolar kullanabilirsiniz.

Telefonu televizyona yansıtabiliyorum ama PC'yi televizyona yansıtmıyorum.

Bildiğim kadarıyla bazen driver kullanmak gerekebiliyor veya uzaktan bağlantı seçeneklerinden PC'nin kendisini diğer cihazların görme iznini açabilirsiniz kapalıysa. Ayrıca Windows'un uzaktan bağlan aracını bir deneyebilirsiniz. Ben denediğimde olmuştu ama TV'den TV'ye değişiklik gösterir mi bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla bazen driver kullanmak gerekebiliyor veya uzaktan bağlantı seçeneklerinden PC'nin kendisini diğer cihazların görme iznini açabilirsiniz kapalıysa. Ayrıca Windows'un uzaktan bağlan aracını bir deneyebilirsiniz. Ben denediğimde olmuştu ama TV'den TV'ye değişiklik gösterir mi bilmiyorum.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı