Bilgisayarımı açık bırakıp kahvaltı yapmaya gittim. Yarım saat hareketsiz kalınca PC uyku moduna alıyor kendini. Odama gelip bilgisayarı açtığım zaman ekranımın yeşilleştiğini gördüm. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Söylediğiniz şeyleri denedim kabloları çıkartıp tekrar bağladım dönüştürücüdeki VGA uçlarını da değiştirdim ama sorun düzelmedi bende TV ye bağlayım dedim sadece HDMI kablosuyla PC yi açınca TV de sadece desteklenmiyor yazısı çıktı ekran gelmedi yani bunu nasıl düzeltebilirim bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim TV de sorun olmazsa monitör veya kablolarda sorun olduğu ortaya çıkmış olcak
Monitörün altında tuşlar vardır oradan fabrika ayarlarına sıfırla menu yazar orada gez bul factory settingse bas büyük ihtimal doygunluk gama ile alakalı olabilir ekran kartı driverından ayar yap doygunluk falan.
Monitörün altında tuşlar vardır oradan fabrika ayarlarına sıfırla menu yazar orada gez bul factory settingse bas büyük ihtimal doygunluk gama ile alakalı olabilir ekran kartı driverından ayar yap doygunluk falalan
Komşumun monitörüne bağladım kendi kullandığım kabloyla ve yine yeşil ekran oldu komşumun evinde başka bir VGA kablosu varmış onu dönüştürücüye bağladık PC yi açtığımız da gene yeşil ekran oldu ama TV ye hdmı kablosuyla bağladığımızda herhangi bir sorun yok yani dönüştürücüde sorun var