Bilgisayar ekranında çizgi çıktı

Cihatay

Hectopat
Arkadaşlar dizüstü oyuncu bilgisayarımda durduk yere enine ve boyuna iki tane çizgi çıktı. Darbe, ezilme gibi hiçbir şey olmadı sabah bilgisayarı açtığımda durduk yere iki tane çizgi çıktığını fark ettim bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim garantisi de bitti ve çizgiler arka planda olan renklere göre renk değiştiriyor sabit renkte olan çizgi değil.

Dosya Ekleri

• IMG_2715.jpeg
    IMG_2715.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2717.jpeg
    IMG_2717.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 41
Bunun nedenini anlamak için ekran kartını kontrol et, ekran kartında sorun olabilir sürücüsünü yenile belki faydası olur. Yani deneme yanılma yapmak lazım, veya ekran arızalı ise ki bilemezssin bilgisayarcıya göstermen gerekir, belki bu video yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşallah düzeltirsin.

Teşekkür ederim. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile sildim baştan kurdum çözüm etmedi sonra eski sürümü yükledim oda fayda etmedi servise gitmekten başka çözüm yok herhalde.

Zaten başka seçeneğin yok gibi en iyis servise ver baksınlar bu laptoplarda her zaman sorun çıkar keşke masaüstü alsaydın. Ben asla laptop almam!

Zaten başka seçeneğin yok gibi en iyisi servise ver baksınlar bu laptoplarda her zaman sorun çıkar keşke masaüstü alsaydın. Ben asla laptop almam!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı