ustayardimci Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #1 Merhaba sabah bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekranla karşılaştım. Nasıl kapatabilirim? İçindekilerin silinmemesi gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba sabah bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekranla karşılaştım. Nasıl kapatabilirim? İçindekilerin silinmemesi gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 1 Temmuz 2024 #2 Exit kısmına gel ve çıkış yap. Artı 0 Eksi Çözüm
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 1 Temmuz 2024 #3 Depolama birimini görmediği için direkt buraya giriyor olabilir. Kasayı alıp SSD ve HDD kablolarını kontrol et bir. Dessa dedi: Exit kısmına gel ve çıkış yap. Genişletmek için tıkla... Ya da yanlışlıkla girmiş olabilirsin evet. Komplike düşünmüşüz biraz. Artı 0 Eksi
Depolama birimini görmediği için direkt buraya giriyor olabilir. Kasayı alıp SSD ve HDD kablolarını kontrol et bir. Dessa dedi: Exit kısmına gel ve çıkış yap. Genişletmek için tıkla... Ya da yanlışlıkla girmiş olabilirsin evet. Komplike düşünmüşüz biraz.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 1 Temmuz 2024 #4 k0vaaaks dedi: Depolama birimini görmediği için direkt buraya giriyor olabilir. Kasayı alıp SSD ve HDD kablolarını kontrol et bir. Ya da yanlışlıkla girmiş olabilirsin evet. Komplike düşünmüşüz biraz. Genişletmek için tıkla... Yani elektrik gidip gelmiş gibi vs düşündüm. Artı 0 Eksi
k0vaaaks dedi: Depolama birimini görmediği için direkt buraya giriyor olabilir. Kasayı alıp SSD ve HDD kablolarını kontrol et bir. Ya da yanlışlıkla girmiş olabilirsin evet. Komplike düşünmüşüz biraz. Genişletmek için tıkla... Yani elektrik gidip gelmiş gibi vs düşündüm.
KS KS ustayardimci Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #5 Sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi