Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2018 #1 Merhaba, Bilgisayarıma interneti ethernet kablosuyla sağlıyorum. Bilgisayarımdan Philips Akıllı TV'ye modem aracılığıyla görüntü aktarabilir miyim? Yoksa wireless adaptörü mü almam gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleme: 26 Eylül 2018
Merhaba, Bilgisayarıma interneti ethernet kablosuyla sağlıyorum. Bilgisayarımdan Philips Akıllı TV'ye modem aracılığıyla görüntü aktarabilir miyim? Yoksa wireless adaptörü mü almam gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 26 Eylül 2018 #2 Google home uygulaması ile kablosuz, ortak Wi-Fi ile bağlayabilirsiniz. Telefon Görüntüsü Google Home İle Kablosuz Android TV'lere Bağlama
Google home uygulaması ile kablosuz, ortak Wi-Fi ile bağlayabilirsiniz. Telefon Görüntüsü Google Home İle Kablosuz Android TV'lere Bağlama
Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2018 #3 Mr.Acar dedi: Google home uygulaması ile kablosuz, ortak Wi-Fi ile bağlayabilirsiniz. Telefon Görüntüsü Google Home İle Kablosuz Android TV'lere Bağlama Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın görüntüsü aktarmak istiyorum. Bu uygulamayla nasıl aktarabilirim?
Mr.Acar dedi: Google home uygulaması ile kablosuz, ortak Wi-Fi ile bağlayabilirsiniz. Telefon Görüntüsü Google Home İle Kablosuz Android TV'lere Bağlama Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın görüntüsü aktarmak istiyorum. Bu uygulamayla nasıl aktarabilirim?