Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #11 Esdeath.xyz dedi: Eğer televizyonda kablosuz görüntü aktarım uygulaması varsa direk yansıtabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer yoksa bunun gibi şeyler işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Esdeath.xyz dedi: Eğer televizyonda kablosuz görüntü aktarım uygulaması varsa direk yansıtabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer yoksa bunun gibi şeyler işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 4shiex Centipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #12 @VladIsDead Hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum.
@VladIsDead Hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Mart 2022 #13 4shiex dedi: @VladIsDead Hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir?
4shiex dedi: @VladIsDead Hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #14 4shiex dedi: @VladIsDead hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da gerekli özellik varsa neden olmasın. Ki çoğunda olur. Eğer gıcık tip laptop yoksa çoğu olur.
4shiex dedi: @VladIsDead hocam ben bu iki ürünü alırsam ses ve görüntü aktarabilirim değim mi, emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da gerekli özellik varsa neden olmasın. Ki çoğunda olur. Eğer gıcık tip laptop yoksa çoğu olur.
4 4shiex Centipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #15 Esdeath.xyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer yoksa bunun gibi şeyler işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TV Stick alacak bütçem yok şu an maalesef. İdareten de olsa kablo bağlantısı yapmak istiyorum. VladIsDead dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Geforce 9500 GT ve i3 4130'un dahili ekran kartı var. Display Port çıkışı işlemcinin ekran kartında.
Esdeath.xyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer yoksa bunun gibi şeyler işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TV Stick alacak bütçem yok şu an maalesef. İdareten de olsa kablo bağlantısı yapmak istiyorum. VladIsDead dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Geforce 9500 GT ve i3 4130'un dahili ekran kartı var. Display Port çıkışı işlemcinin ekran kartında.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #16 O ekran kartında verim bir tık düşük olur ama olur yine de. Oyun oynamazsanız sorun olmaz. GeForce 210 ekran kartı dayanıyordu. Eğer düşük oyunlar varsa yine de oynatır.
O ekran kartında verim bir tık düşük olur ama olur yine de. Oyun oynamazsanız sorun olmaz. GeForce 210 ekran kartı dayanıyordu. Eğer düşük oyunlar varsa yine de oynatır.
4 4shiex Centipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #17 Esdeath.xyz dedi: O ekran kartında verim bir tık düşük olur ama olur yine de. Oyun oynamazsamız sorun olmaz. GeForce 210 ekran kartı dayanıyordu. Genişletmek için tıkla... Dizi, film izlerken kullanacağım. Teşekkür ederim tekrar.
Esdeath.xyz dedi: O ekran kartında verim bir tık düşük olur ama olur yine de. Oyun oynamazsamız sorun olmaz. GeForce 210 ekran kartı dayanıyordu. Genişletmek için tıkla... Dizi, film izlerken kullanacağım. Teşekkür ederim tekrar.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Mart 2022 #18 Sıkıntı olmaması lazım ama oyun oynamaya yetmez. Bir de 4K60Hz desteklemiyor sanırım, 4K30Hz maksimum.
Sıkıntı olmaması lazım ama oyun oynamaya yetmez. Bir de 4K60Hz desteklemiyor sanırım, 4K30Hz maksimum.