Bilgisayar Ekranının İndirme Sırasında Donması

Mehmet kemal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar benim sorunum PC'de bir şeyler indirmek istediğimde bir süre sonra donuyor hiçbir tepki vermiyor. Stabil çalışırken bir sorun yok. Format attım sorun devam ediyor. Windows güncelleme yaparken ya da oyundan çıktığımda aynı sorun gerçekleşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım RAM'iniz düşük. IDM gibi indirme yöneticileri kullanıyorsanız dosyaları parçalayıp indiriyorlar. Sonrasında birleştiriyorlar. Benim emektar bilgisayarda da bu esnada donuyordu. 1 GB RAM vardı.

Sanırım RAM'iniz düşük. IDM gibi indirme yöneticileri kullanıyorsanız dosyaları parçalayıp indiriyorlar. Sonrasında birleştiriyorlar. Benim emektar bilgisayarda da bu esnada donuyordu. 1 GB RAM vardı.
ani donma oluyor oyun oynarken herşey çok normal olduğu için hdd den şüpheleniyorum

O zaman HDD Tune ile sabit diskinin hatalarını bulmak için tarat. Hata bulursa sorun HDD'te vardır diyebiliriz.
Taratmıştım bazı kırmızı noktalar var ama kesin emin olmak için vatana kasayı komple götürsem bakarlar mı ?Pc parçalarını alalı daha 1 sene oldu garantileri duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…