M Mehmet kemal Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #11 Murat5038 dedi: Bad sector başlangıcı var. LLF ile düzelebilecek bir durum. Bir formatla bile düzelme ihtimali var. Kilitlenme ve donmalar çok sık olmaması lazım bu duruma göre. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaparken bile sorun tekrarlanıyor.Format attım tekrardan yine aynı
Murat5038 dedi: Bad sector başlangıcı var. LLF ile düzelebilecek bir durum. Bir formatla bile düzelme ihtimali var. Kilitlenme ve donmalar çok sık olmaması lazım bu duruma göre. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaparken bile sorun tekrarlanıyor.Format attım tekrardan yine aynı
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Nisan 2017 #12 LLF yapın veya bütçeniz varsa HDD'yi değiştirin.
M Mehmet kemal Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #13 Murat5038 dedi: LLF yapın veya bütçeniz varsa HDD'yi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hdd taktım aynı sorun oluştu.Ürünlerin garantisi var daha 1 sene oldu götürücem vatana yoksa kafayı yiyebilirim.
Murat5038 dedi: LLF yapın veya bütçeniz varsa HDD'yi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hdd taktım aynı sorun oluştu.Ürünlerin garantisi var daha 1 sene oldu götürücem vatana yoksa kafayı yiyebilirim.