Bilgisayar Ethernet ile bağlanıldığında interneti görmüyor

• Konuyu başlatan loypp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 337

loypp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün itirabiyle yeni eve taşındım ve Superonline interinetimi nakil aldırdım. Altyapıda ADSL olmadığı için fibere geçmek zorunda kaldım. 100Mbps'lik paketi kullanmamı önerdiler bende tamam dedim. Geldiler kurulum yaptılar. Kablosuz olarak interneti çok rahat kullanabiliyorum fakat Ethernet ile bağladığım zaman bilgisayarım görmüyor. Anakart Modelim B450M K. İnternet driverini da kurdum olmadı. Ne yapsam çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aygıt yöneticisine gelin ağ bağdaştırıcıları deyin daha sonra Ethernet kablonuzun adı neyse sağ tıklayıp kaldır deyiniz bilgisayarı yeniden başlattığınızda bağlanmasi gerek.

Ethernet kablosunda veya modem,pc portunda temassızlık olabilir. Farklı kablo ile test edin.

Merhaba bugün itirabiyle yeni eve taşındım ve Superonline interinetimi nakil aldırdım. Altyapıda ADSL olmadığı için fibere geçmek zorunda kaldım. 100Mbps'lik paketi kullanmamı önerdiler bende tamam dedim. Geldiler kurulum yaptılar. Kablosuz olarak interneti çok rahat kullanabiliyorum fakat Ethernet ile bağladığım zaman bilgisayarım görmüyor. Anakart Modelim B450M K. İnternet driverini da kurdum olmadı. Ne yapsam çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
chipset sürücüsünü yükleyip tekrar dener misin.

Hocam aygıt yöneticisine gelin ağ bağdaştırıcıları deyin daha sonra Ethernet kablonuzun adı neyse sağ tıklayıp kaldır deyiniz bilgisayarı yeniden başlattığınızda bağlanmasi gerek.
bunun yerine çipset sürücüsü yüklemesi daha mantıklı olur verdiğim linkten yükleyip deneyin.

Chipset sürücüsünü yükleyip tekrar dener misin?

Bunun yerine çipset sürücüsü yüklemesi daha mantıklı olur verdiğim linkten yükleyip deneyin.

Hocam benim bilgisayarımda da eskiden oluyordu bunu yapınca her seferinde düzeliyordu belki arkadaştada düzelir diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı