Bilgisayar Ethernet kablosu ile internete bağlanmıyor

yag9zz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ethernet kablosunu takıyorum ama bağlanmıyor, normal Wi-Fi'den devam ediyor. YouTube'dan baktım bu bilgisayar a sağ tıklayıp yönetten yapın diyorlar yapıyorum gene aynı. Normal Wi-Fi'den internet alıyor bilgisayar ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun port kablo veya sürücü kaynaklı olabilir. Fiziksel bir hasar vermediyseniz portlara kolay kolay bir şey olmaz yine de modemde farklı bir port varsa oraya takarak deneyin. Bağlantı sonrası modem üzerinde ilgili portun ışığı yanmaya başladıysa yönünüzü bilgisayara çevirin. Bilgisayarın ethernet sürücülerini yükleyin. Sürücü yüklemesi başarılı olursa ve hâlâ bağlantı sağlayamazsanız kablodan şüphelenebilirsiniz. Yalnızca ethernet için Wİ–Fİ bağlantısını devre dışı bırakın.

Sağol ama şimdide tanımlanamayan ağ diyor

Sağol ama şimdide tanımlanamayan ağ diyor
İşe yaramazsa Aygıt Yöneticisi – Ağ Bağdaştırıcıları – Ethernet kartınıza sağ tıklayıp Sürücüyü Kaldır(sürücü yazılımını sil kısmını seçmeyin) seçeneğini seçin. Ardından en üstteki cihaz ismine sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara seçeneğini seçin ve tekrar kontrol sağlayın. İşe yaramazsa tekrar ethernet kartınızın sürücünü kaldırın(sürücü yazılımını sil seçeneğini aktif edin) ve bilgisayarı yeniden başlatın. Windows sürücü yazılımını kendisi kurmaz ise ethernet sürücünüzü siz kurarak tekrar kontrol sağlayın. Sorun devam ederse kullandığınız kabloyu kontrol edin.

çözüm buldunuz mu aynısı oldu bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…