samet ayna Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:53 #1 Arkadaşlar merhaba, PC ethernet kablosunu algılamıyor. Acaba PC’deki girişte mi bir sıkıntı var, yoksa kabloda mı? Kablonun fotoğrafını attım. Dosya Ekleri IMG_20251107_185055.jpg 46,3 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:59
Arkadaşlar merhaba, PC ethernet kablosunu algılamıyor. Acaba PC’deki girişte mi bir sıkıntı var, yoksa kabloda mı? Kablonun fotoğrafını attım.
MKA Eness Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 219 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:12 #2 samet ayna dedi: Arkadaşlar merhaba, PC ethernet kablosunu algılamıyor. Acaba PC’deki girişte mi bir sıkıntı var, yoksa kabloda mı? Kablonun fotoğrafını attım. Genişletmek için tıkla... Kablo ile modem arası yakın mı yakın değilse odadan odaya filansa geçtiği yerde engel filan var mı reis? Kablonun ucunda problem yok gibi de ya modeme bağlı olan kısım da geçen yolda problem var ya da bilgisayar kasasın da ki girişte çünkü.
samet ayna dedi: Arkadaşlar merhaba, PC ethernet kablosunu algılamıyor. Acaba PC’deki girişte mi bir sıkıntı var, yoksa kabloda mı? Kablonun fotoğrafını attım. Genişletmek için tıkla... Kablo ile modem arası yakın mı yakın değilse odadan odaya filansa geçtiği yerde engel filan var mı reis? Kablonun ucunda problem yok gibi de ya modeme bağlı olan kısım da geçen yolda problem var ya da bilgisayar kasasın da ki girişte çünkü.