ahmtgny Kilopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 699 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşın yeni sipariş verdiği bilgisayarı eline yeni ulaştı Windows kurdu fakat bilgisayar lan sürücüsü bulamıyor internete bağlanmıyor. Tüm bu sürücüleri nereden yükleyeceğiz. Ya da sürücü mü yüklemek lazım?
Arkadaşın yeni sipariş verdiği bilgisayarı eline yeni ulaştı Windows kurdu fakat bilgisayar lan sürücüsü bulamıyor internete bağlanmıyor. Tüm bu sürücüleri nereden yükleyeceğiz. Ya da sürücü mü yüklemek lazım?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 30 Temmuz 2022 #2 Windows güncellemelerini kontrol edin ilk önce. Yine olmazsa anakart modelini öğrenip internetten gerekli sürücüleri bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows güncellemelerini kontrol edin ilk önce. Yine olmazsa anakart modelini öğrenip internetten gerekli sürücüleri bulabilirsiniz.
KS KS ahmtgny Kilopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 699 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 borisyeisar dedi: Windows güncellemelerini kontrol edin ilk önce. Yine olmazsa anakart modelini öğrenip internetten gerekli sürücüleri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini internet olmadan güncelleyemem. Başka bir PC'den anakart lan sürücüsünü indiriyorum şu an. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Windows güncellemelerini kontrol edin ilk önce. Yine olmazsa anakart modelini öğrenip internetten gerekli sürücüleri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini internet olmadan güncelleyemem. Başka bir PC'den anakart lan sürücüsünü indiriyorum şu an.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 30 Temmuz 2022 #4 ahmtgny dedi: Windows güncellemelerini internet olmadan güncelleyemem. Başka bir PC'den anakart lan sürücüsünü indiriyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Telefonun internetini USB aracılığıyla bilgisayarda kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ahmtgny dedi: Windows güncellemelerini internet olmadan güncelleyemem. Başka bir PC'den anakart lan sürücüsünü indiriyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Telefonun internetini USB aracılığıyla bilgisayarda kullanabilirsiniz.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 16 30 Temmuz 2022 #5 Farklı bir bilgisayardan driverini indirip USB ile yeni sisteme atıp kurulum yapmanız lazım. Artı 0 Eksi