E erdem0666 Picopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarı yeni aldım, hazır sistem olarak. Modemi ethernet kablosu ile bilgisayara taktım ama bilgisayar interneti görmüyor, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarı yeni aldım, hazır sistem olarak. Modemi ethernet kablosu ile bilgisayara taktım ama bilgisayar interneti görmüyor, yardımcı olur musunuz?
Panda Baran Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Otomatik sürücü güncelleme programı yükle internetten senin birşey yapmana gerek kalmadan ethernet doğru ethernet sürücüsünu yükler.
Otomatik sürücü güncelleme programı yükle internetten senin birşey yapmana gerek kalmadan ethernet doğru ethernet sürücüsünu yükler.
E erdem0666 Picopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 Panda Baran dedi: Otomatik sürücü güncelleme programı yükle internetten senin birşey yapmana gerek kalmadan ethernet doğru ethernet sürücüsünu yükler. Genişletmek için tıkla... peki hocam yükledikten sonra otomatik bağlanır mı internete ekstra bir şey yapmama gerek var mı yoksa
Panda Baran dedi: Otomatik sürücü güncelleme programı yükle internetten senin birşey yapmana gerek kalmadan ethernet doğru ethernet sürücüsünu yükler. Genişletmek için tıkla... peki hocam yükledikten sonra otomatik bağlanır mı internete ekstra bir şey yapmama gerek var mı yoksa
Panda Baran Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 erdem0666 dedi: Peki hocam yükledikten sonra otomatik bağlanır mı internete ekstra bir şey yapmama gerek var mı yoksa Genişletmek için tıkla... Programı açın sürücüleri güncelletin eğer sorun devam ederse bir fikrim yok.
erdem0666 dedi: Peki hocam yükledikten sonra otomatik bağlanır mı internete ekstra bir şey yapmama gerek var mı yoksa Genişletmek için tıkla... Programı açın sürücüleri güncelletin eğer sorun devam ederse bir fikrim yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #5 Sorun hala devam ediyor mu?
E erdem0666 Picopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #6 Einstein dedi: Sorun hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... çözüldü hocam
PolatGta5 Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #7 erdem0666 dedi: çözüldü hocam Genişletmek için tıkla... Nasıl Yaptın Söylermisin?