HkkralO90 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum.
Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum.
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.479 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer İstanbul 16 Nisan 2025 #2 HkkralO90 dedi: Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen kablonun diğer ucunu anakarta takarak bağlantıyı bu yönden sağlayın.
HkkralO90 dedi: Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen kablonun diğer ucunu anakarta takarak bağlantıyı bu yönden sağlayın.
HkkralO90 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 roxy1881 dedi: Lütfen kablonun diğer ucunu anakarta takarak bağlantıyı bu yönden sağlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir ucu anakart a bağlı. HkkralO90 dedi: Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu.
roxy1881 dedi: Lütfen kablonun diğer ucunu anakarta takarak bağlantıyı bu yönden sağlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir ucu anakart a bağlı. HkkralO90 dedi: Bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor bugün anakartı değistirdim. İlk seferde de görmedi hala görmüyor, reset atmakta istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu.
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.479 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer İstanbul 16 Nisan 2025 #4 HkkralO90 dedi: Zaten bir ucu anakart a bağlı. Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 taraflı ucu oluyor, diğer ucu ile denediniz mi?
HkkralO90 dedi: Zaten bir ucu anakart a bağlı. Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 taraflı ucu oluyor, diğer ucu ile denediniz mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 HkkralO90 dedi: Zaten bir ucu anakart a bağlı. Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş.
HkkralO90 dedi: Zaten bir ucu anakart a bağlı. Bu arada laptopta denedim ords etherneri görüyor ayni kabloyu. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.135 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #6 Sürücüyü güncelledin mi? Sürücü kaynaklıda olabilir.
HkkralO90 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #7 roxy1881 dedi: Hayır 2 taraflı ucu oluyor, diğer ucu ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo 20 metreden çektim deneyemem. TatarBekir dedi: Sürücüyü güncelledin mi? Sürücü kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Yarın eklerim.
roxy1881 dedi: Hayır 2 taraflı ucu oluyor, diğer ucu ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo 20 metreden çektim deneyemem. TatarBekir dedi: Sürücüyü güncelledin mi? Sürücü kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Yarın eklerim.
Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Nisan 2025 #8 Kabloyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi laptopta falan denediniz mi başka cihazda yani?
HkkralO90 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #9 Nakahella dedi: Kabloyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi laptopta falan denediniz mi başka cihazda yani? Genişletmek için tıkla... Denedim laptopta calisiyor. Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20250416_160816.jpg 183,3 KB · Görüntüleme: 19
Nakahella dedi: Kabloyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi laptopta falan denediniz mi başka cihazda yani? Genişletmek için tıkla... Denedim laptopta calisiyor. Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #10 HkkralO90 dedi: Denedim laptopta calisiyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü yüklemeyi dener misin?
HkkralO90 dedi: Denedim laptopta calisiyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü yüklemeyi dener misin?