ZyXEL VMG3912-B10k modem de sıkıntı olduğunu sanmıyorum farklı portları denemedim bundan önce başka modemimde de aynı sıkıntı vardı düzelir diye TurkNet'e geçtikten sonra bu modeme geçim fakat sorun hâlâ aynı.
Hayır çalışmıyor.
Wi-Fi üzerinden giriş yapmıştım sadece şu an Wi-Fi olarak kullanabiliyorum internetimi.
Bir şekilde şu an arayüze girebiliyorum Wi-Fi üzerinden.
O zaman Ethernet kartınız bozuk veya anakarttaki yeri oynamış.
Yanlış anlamadıysam LAN girişi bozuk diye internet sağlayıcınızı değiştirdiniz, doğru mu?
O zaman Ethernet kartınız bozuk veya anakarttaki yeri oynamış.
Yanlış anlamadıysam LAN girişi bozuk diye internet sağlayıcınızı değiştirdiniz, doğru mu?
Yok hayır zaten internet hızım yeterli değildi Türk Telekom sözleşmem bittiği için TurkNet'e geçtim altyapım olduğu içinde VDSL modem aldım ancak sorun çözülmedi. Ethernet kartı değişimi veya onarımı zor mudur veya maaliyeti yüksek midir herhangi bir bilgisiyarcı yapabilir mi bilginiz var mıdır?
Yok hayır zaten internet hızım yeterli değildi Türk Telekom sözleşmem bittiği için TurkNet'e geçtim altyapım olduğu içinde VDSL modem aldım ancak sorun çözülmedi. Ethernet kartı değişimi veya onarımı zor mudur veya maaliyeti yüksek midir herhangi bir bilgisiyarcı yapabilir mi bilginiz var mıdır?