Bilgisayar Ethernet kablosuyla internete bağlanmıyor

XsPacs

Decapat
Daha fazla  
USB'yle takılan kablosuz Wi-Fi adaptörüm çalışıyor fakat bugün Ethernet kablosu aldım, modeme bağlayıp PC'ye bağladım çalışmadı. Driver sil yükle yaptım aygıt yöneticisinden, o da çalışmadı. Ayrıca yanması gerekiyor mu bilmiyorum fakat kasada Ethernet kablosunu taktığım yerde hiç ışık yanmıyor. Modemde de LAN ışığı yanmıyor.

USB'yle takılan kablosuz Wi-Fi adaptörüm çalışıyor fakat bugün Ethernet kablosu aldım, modeme bağlayıp PC'ye bağladım çalışmadı. Driver sil yükle yaptım Aygıt Yöneticisi'nden, o da çalışmadı. Ayrıca yanması gerekiyor mu bilmiyorum fakat kasada Ethernet kablosunu taktığım yerde hiç ışık yanmıyor. Modemde de lan ışığı yanmıyor.

Giriş bozuk olabilir mi?

USB'yle takılan kablosuz Wi-Fi adaptörüm çalışıyor fakat bugün Ethernet kablosu aldım, modeme bağlayıp PC'ye bağladım çalışmadı. Driver sil yükle yaptım aygıt yöneticisinden, o da çalışmadı. Ayrıca yanması gerekiyor mu bilmiyorum fakat kasada Ethernet kablosunu taktığım yerde hiç ışık yanmıyor. Modemde de LAN ışığı yanmıyor.
Genelde o ışık yanmalı ya kabloda ya da giriş yerinde hata olabilir modemde de internet ışığı yanıyor mu diye kontrol etmenizi öneririm

Sorun kabloda olabilir, bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum kabloyu değiştirdik düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00