Bilgisayar Ethernet'i görmüyor

Marulreis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9 ay önce format atıp bilgisayarımı kapatmıştım şimdi tekrar açtım ve Ethernet'i görmüyor. Kabloyu değiştirip ekran kartı sürücülerini güncelledim ama bir şey değişmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 9 ay önce format atıp bilgisayarımı kapatmıştım şimdi tekrar açtım ve Ethernet'i görmüyor. Kabloyu değiştirip ekran kartı sürücülerini güncelledim ama bir şey değişmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Ethernet ile ekran kartının ne alakası var anlayamadım.

Aygıt yöneticisinde ki ağ bağdaştırıcılarında ünlem vesaire var mı ? Ağ bağdaştırıcı sürücülerini yükledin mi genelde windows güncellemelerini yapınca onu da yükler. Windows güncellemelerini yapmadıysan format sonrası onu da yap.

anakart markası ne ise sitesine girin , driver/sürücü bölümünü bulun. anakart modelininize uygun ethernet driver indirin ve yükleyin
Dediğinizi yaptım ve çalıştı, çok teşekkür ederim. Aynı gün sonucu yazamadım kusura bakmayın.

Ethernet ile ekran kartının ne alakası var anlayamadım.

Aygıt yöneticisinde ki ağ bağdaştırıcılarında ünlem vesaire var mı ? Ağ bağdaştırıcı sürücülerini yükledin mi genelde windows güncellemelerini yapınca onu da yükler. Windows güncellemelerini yapmadıysan format sonrası onu da yap.
Anakartın güncel olduğunu sandığım için ekran kartını güncelleyip denedim olmadı, ayrıca anakartımda güncel değilmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı