Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum.
Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.008 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #2 Sirachh dedi: Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartını ve modem modelini belirtir misin?
Sirachh dedi: Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartını ve modem modelini belirtir misin?
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.141 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 29 Temmuz 2025 #3 Sirachh dedi: Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı daha önce wifi ye bağladıysan ,wifi ayarlarına gir ve evin wifi sini unut de. Bende de öyle oluyordu böyle geçti.
Sirachh dedi: Apartmandaki her interneti görüyor ama benim evdeki interneti görmüyor. Telefonla bağlanabiliyorum ama bilgisayardan (masaüstü) bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı daha önce wifi ye bağladıysan ,wifi ayarlarına gir ve evin wifi sini unut de. Bende de öyle oluyordu böyle geçti.
Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #4 Einstein dedi: Wi-Fi kartını ve modem modelini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Realtek RLT8192EU Wireless LAN 802.11n USB 2.0 network adapter. Diğeri ise "AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit VolP Home Gateway I EX3301-TO v2" Muhammet1967 dedi: Bilgisayarı daha önce wifi ye bağladıysan ,wifi ayarlarına gir ve evin wifi sini unut de. Bende de öyle oluyordu böyle geçti. Genişletmek için tıkla... Denedim çalışmadı.
Einstein dedi: Wi-Fi kartını ve modem modelini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Realtek RLT8192EU Wireless LAN 802.11n USB 2.0 network adapter. Diğeri ise "AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit VolP Home Gateway I EX3301-TO v2" Muhammet1967 dedi: Bilgisayarı daha önce wifi ye bağladıysan ,wifi ayarlarına gir ve evin wifi sini unut de. Bende de öyle oluyordu böyle geçti. Genişletmek için tıkla... Denedim çalışmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.008 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 Sirachh dedi: Realtek RLT8192EU Wireless LAN 802.11n USB 2.0 network adapter. Diğeri ise "AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit VolP Home Gateway I EX3301-TO v2" Denedim çalışmadı. Genişletmek için tıkla... İlk olarak modem arayüzünden 2.4 ve 5.GHz Birleşik ise ayırın. Daha sonra modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin.
Sirachh dedi: Realtek RLT8192EU Wireless LAN 802.11n USB 2.0 network adapter. Diğeri ise "AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit VolP Home Gateway I EX3301-TO v2" Denedim çalışmadı. Genişletmek için tıkla... İlk olarak modem arayüzünden 2.4 ve 5.GHz Birleşik ise ayırın. Daha sonra modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin.
Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #6 Einstein dedi: İlk olarak modem arayüzünden 2.4 ve 5.GHz birleşik ise ayırın. Daha sonra modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü nereden bulacağım.
Einstein dedi: İlk olarak modem arayüzünden 2.4 ve 5.GHz birleşik ise ayırın. Daha sonra modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü nereden bulacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.008 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #7 Sirachh dedi: Modem arayüzünü nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Modemin internetine bağlı şekilde tarayıcıya 192.168.1.1 yazıp dener misiniz?
Sirachh dedi: Modem arayüzünü nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Modemin internetine bağlı şekilde tarayıcıya 192.168.1.1 yazıp dener misiniz?