bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Bilgisayardan gelen fan sesleri beni rahatsız ediyor, engellemem için bir öneriniz var mı? Kulaklıkla pek aram yok.
Bilgisayardan gelen fan sesleri beni rahatsız ediyor, engellemem için bir öneriniz var mı? Kulaklıkla pek aram yok.
BatuHan999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.159 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 batuwall dedi: Bilgisayardan gelen fan sesleri beni rahatsız ediyor, engellemem için bir öneriniz var mı? Kulaklıkla pek aram yok. Genişletmek için tıkla... Sökmek veya hızını düşürmek.
batuwall dedi: Bilgisayardan gelen fan sesleri beni rahatsız ediyor, engellemem için bir öneriniz var mı? Kulaklıkla pek aram yok. Genişletmek için tıkla... Sökmek veya hızını düşürmek.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 6 Mayıs 2022 #3 Molex fan bağlantılı dandik bir kasanız varsa rahatsızlık duymanız normal. PWM fan bağlantılı kaliteli bir kasaya geçersen sessiz çalışacaktır.
Molex fan bağlantılı dandik bir kasanız varsa rahatsızlık duymanız normal. PWM fan bağlantılı kaliteli bir kasaya geçersen sessiz çalışacaktır.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 isimsizkahraman dedi: Molex fan bağlantılı dandik bir kasanız varsa rahatsızlık duymanız normal. PWM fan bağlantılı kaliteli bir kasaya geçersen sessiz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. GodAnonym dedi: Sökmek veya hızını düşürmek. Genişletmek için tıkla... Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni?
isimsizkahraman dedi: Molex fan bağlantılı dandik bir kasanız varsa rahatsızlık duymanız normal. PWM fan bağlantılı kaliteli bir kasaya geçersen sessiz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. GodAnonym dedi: Sökmek veya hızını düşürmek. Genişletmek için tıkla... Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 6 Mayıs 2022 #5 batuwall dedi: Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden PWM/smart fan modunu devreye sokman lazım.
batuwall dedi: Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden PWM/smart fan modunu devreye sokman lazım.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #6 isimsizkahraman dedi: BIOS üzerinden PWM/smart fan modunu devreye sokman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaratır mı?
isimsizkahraman dedi: BIOS üzerinden PWM/smart fan modunu devreye sokman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaratır mı?
BatuHan999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.159 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #7 batuwall dedi: Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... Hızı bazı uygulamalar üzerinden veya BIOS üzerinden düşürebilirsiniz. Ama sıcaklıklar artabilir. Bir de dikkat edin azaltayım derken çok aşırı yüksek yapmayın.
batuwall dedi: Kasam 2K TL'lik ASUS'un kasası, dandik değil hocam. Hız düşürme derken? Nasıl oluyor o işlem hocam aydınlantır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... Hızı bazı uygulamalar üzerinden veya BIOS üzerinden düşürebilirsiniz. Ama sıcaklıklar artabilir. Bir de dikkat edin azaltayım derken çok aşırı yüksek yapmayın.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 6 Mayıs 2022 #8 batuwall dedi: Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz merak etmeyin.