yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde fan aniden hızlanıyor ve sesi çok artıyor. Bunun nedenini anlayamadım. Video izlerken birden artıyor ve çok acayip bir ses çıkıyor bunun nedeni nedir? Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde fan aniden hızlanıyor ve sesi çok artıyor. Bunun nedenini anlayamadım. Video izlerken birden artıyor ve çok acayip bir ses çıkıyor bunun nedeni nedir? Yardımcı olmanızı rica ediyorum.
osman akbulut Decapat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 44 28 Ocak 2019 #2 Masaüstü bilgisayar mı? Laptop mu?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #3 Laptop mu kullanıyorsun? Bilgisayarınız ısındığı için böyle bir problem yaşıyorsunuzdur. Sıcaklık testi yapabilirsiniz.
Laptop mu kullanıyorsun? Bilgisayarınız ısındığı için böyle bir problem yaşıyorsunuzdur. Sıcaklık testi yapabilirsiniz.
yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #4 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Bilgisayarınız ısındığı için böyle bir problem yaşıyorsunuzdur. Sıcaklık testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarım laptop. Lütfen yardımcı olun.
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Bilgisayarınız ısındığı için böyle bir problem yaşıyorsunuzdur. Sıcaklık testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarım laptop. Lütfen yardımcı olun.