B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bu mesh panel olan bir kasa fakat ben içeriden taktim fanı iki türlü görselde belirttim doğru elimle tuttuğum mu yoksa içeriden mi? Dosya Ekleri IMG_20241120_190046.jpg 75,3 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar bu mesh panel olan bir kasa fakat ben içeriden taktim fanı iki türlü görselde belirttim doğru elimle tuttuğum mu yoksa içeriden mi?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #2 Kasa modelini söylerseniz yardımcı oluruz.
B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Smmmhunter dedi: Kasa modelini söylerseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Dark flash dk431
Smmmhunter dedi: Kasa modelini söylerseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Dark flash dk431
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #4 BLACKWATER44 dedi: Dark flash dk431 Genişletmek için tıkla... Dış tarafa takacaksınız. Mesh panel ile kasa şasesi arasında olacaklar.
BLACKWATER44 dedi: Dark flash dk431 Genişletmek için tıkla... Dış tarafa takacaksınız. Mesh panel ile kasa şasesi arasında olacaklar.
B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 Smmmhunter dedi: Dış tarafa takacaksınız. Mesh panel ile kasa şasesi arasında olacaklar. Genişletmek için tıkla... İc tarafta durması sizce performans kaybı yaşatır mi taktım daha önce de çıkarayım olmazsa
Smmmhunter dedi: Dış tarafa takacaksınız. Mesh panel ile kasa şasesi arasında olacaklar. Genişletmek için tıkla... İc tarafta durması sizce performans kaybı yaşatır mi taktım daha önce de çıkarayım olmazsa
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #6 BLACKWATER44 dedi: İc tarafta durması sizce performans kaybı yaşatır mi taktım daha önce de çıkarayım olmazsa Genişletmek için tıkla... Hava sirkülasyonunu çok az etkiler. Yine de çıkarıp düzeltin.
BLACKWATER44 dedi: İc tarafta durması sizce performans kaybı yaşatır mi taktım daha önce de çıkarayım olmazsa Genişletmek için tıkla... Hava sirkülasyonunu çok az etkiler. Yine de çıkarıp düzeltin.
B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #7 Smmmhunter dedi: Hava sirkülasyonunu çok az etkiler. Yine de çıkarıp düzeltin. Genişletmek için tıkla... Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi BLACKWATER44 dedi: Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi Genişletmek için tıkla... Bu etiket sağ sol yukarı aşağı olursa sirkülasyon da sorun olmakta mıdır? Dosya Ekleri IMG_20241123_201821-min.jpg 119,7 KB · Görüntüleme: 33
Smmmhunter dedi: Hava sirkülasyonunu çok az etkiler. Yine de çıkarıp düzeltin. Genişletmek için tıkla... Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi BLACKWATER44 dedi: Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi Genişletmek için tıkla... Bu etiket sağ sol yukarı aşağı olursa sirkülasyon da sorun olmakta mıdır?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #8 BLACKWATER44 dedi: Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi Bu etiket sağ sol yukarı aşağı olursa sirkülasyon da sorun olmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın.
BLACKWATER44 dedi: Birde fanları takarken arkasındaki etiket düz olacak şekilde mi takılmalı beyefendi Bu etiket sağ sol yukarı aşağı olursa sirkülasyon da sorun olmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın.
B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #9 Smmmhunter dedi: Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Sağolun ben anlamıyorum pek iyiki varsınız. Smmmhunter dedi: Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Bir tane egzos 3 tane önde var elimde 3 tane daha var bunları nasıl kullanmalıyım hava akışı için orta kisima mi koymaliyim meshin hemen yanı Dosya Ekleri H4c70c51ef90b451d9e62c7274ec706e1v.png_720x720q50.png 525,2 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 24 Kasım 2024
Smmmhunter dedi: Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Sağolun ben anlamıyorum pek iyiki varsınız. Smmmhunter dedi: Etiketler önemsiz. Kablolama için en iyisi hangisiyse öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Bir tane egzos 3 tane önde var elimde 3 tane daha var bunları nasıl kullanmalıyım hava akışı için orta kisima mi koymaliyim meshin hemen yanı
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 24 Kasım 2024 #10 BLACKWATER44 dedi: Sağolun ben anlamıyorum pek iyiki varsınız. Bir tane egzos 3 tane önde var elimde 3 tane daha var bunları nasıl kullanmalıyım hava akışı için orta kisima mi koymaliyim meshin hemen yanı Genişletmek için tıkla... 3 öne 1 arkaya. Yanlara ekstra fanınız yoksa koymayın.
BLACKWATER44 dedi: Sağolun ben anlamıyorum pek iyiki varsınız. Bir tane egzos 3 tane önde var elimde 3 tane daha var bunları nasıl kullanmalıyım hava akışı için orta kisima mi koymaliyim meshin hemen yanı Genişletmek için tıkla... 3 öne 1 arkaya. Yanlara ekstra fanınız yoksa koymayın.