Bilgisayar fanı nasıl kapatılır?

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube için video çekiyorum. Bu yüzden ses kaydı almam gerekiyor fakat ses kaydında bilgisayarın fan sesleri de çıkıyor. Bu fanları nasıl kapatabilirim? Birkaç yerde birilerinin kapattığını belirli bir sıcaklığın üstüne çıktığında fanların otomatik açıldığını görmüştüm bunu nasıl yapabilirim? Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim. AMD kullanıyorum.

Arkadaşlar YouTube için video çekiyorum. Bu yüzden ses kaydı almam gerekiyor fakat ses kaydında bilgisayarın fan sesleri de çıkıyor. Bu fanları nasıl kapatabilirim? Birkaç yerde birilerinin kapattığını belirli bir sıcaklığın üstüne çıktığında fanların otomatik açıldığını görmüştüm bunu nasıl yapabilirim? Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim. AMD kullanıyorum.

MSI Afterburner indirip otomatik olan fan hızını manuel olarak ayarlayabilirsin ya da fan seslerini Audacity ile temizle.

Audacity yüklü ama gürültü azaltma yaptığım zaman gitmiyor sesler nasıl giderebilirim Audacity'den bilgin var mı?

Videonun başında ya da sonunda sadece o gürültünün dinlenmesini sağla sonra videonun sesini export edip Audacity'e attığında gürültü azaltma kısmında sadece o dinlettiğin kısmı seç örnek olarak daha sonra gürültü azaltma ile yeniden oluştur sesi yeterli gelmezse ayarlarını daha da ağırlaştır gürültü azaltmanın.

Videonun başında ya da sonunda sadece o gürültünün dinlenmesini sağla sonra videonun sesini export edip Audacity'e attığında gürültü azaltma kısmında sadece o dinlettiğin kısmı seç örnek olarak daha sonra gürültü azaltma ile yeniden oluştur sesi yeterli gelmezse ayarlarını daha da ağırlaştır gürültü azaltmanın.g
erçekten anlamadım ya eğer müsaitseniz

Videonun başında ya da sonunda sadece o gürültünün dinlenmesini sağla sonra videonun sesini export edip Audacity'e attığında gürültü azaltma kısmında sadece o dinlettiğin kısmı seç örnek olarak daha sonra gürültü azaltma ile yeniden oluştur sesi yeterli gelmezse ayarlarını daha da ağırlaştır gürültü azaltmanın.
Gercekten anlamadım ya eğer müsaitseniz bı tik daha anlaşılır şekilde anlatabilir misiniz? Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam.

Gercekten anlamadım ya eğer müsaitseniz bir tik daha anlaşılır şekilde anlatabilir misiniz? Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam.

Eğer sürekli aynı sesi duyuyorsanız kayıtı başladın ve kayıt almadan önce ya da kayıtı bitirmeden hemen önce sadece gürültüyü kaydedin Audacity'de o gürültülü kısmı örnek göstererek tüm sesi temizleyin eğer temizlerken hala sorun yaşıyorsanız gürültü azalmadaki sayı değerlerini artırın ki daha güçlü temizleme yapsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı