DIKİNG Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Fanlarımın arası çok toz tutuyor. Nedenini bilmiyorum. Tozu neyle alabilirim? Islak mendille veyahut başka bir bezle alsan sorun yapar mı (pas gibi vs.)?
Fanlarımın arası çok toz tutuyor. Nedenini bilmiyorum. Tozu neyle alabilirim? Islak mendille veyahut başka bir bezle alsan sorun yapar mı (pas gibi vs.)?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 24 Mayıs 2021 #2 Kuru bir bezle üstünden silebilirsiniz.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 24 Mayıs 2021 #3 Sorun yapmaz hocam ama fanı döndürmeden silin yoksa elektrik akımı oluşturur anakarta vs zarar verir.
Sorun yapmaz hocam ama fanı döndürmeden silin yoksa elektrik akımı oluşturur anakarta vs zarar verir.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 24 Mayıs 2021 #4 Kompresör yardımı ile temizleyebilirsiniz. Elektrikli süpürge ile yaparsanız ters bir akım oluşabilir. O yüzden bir bilgisayarcıya danışın derim.
Kompresör yardımı ile temizleyebilirsiniz. Elektrikli süpürge ile yaparsanız ters bir akım oluşabilir. O yüzden bir bilgisayarcıya danışın derim.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 Ben fanı çıkarıp hava tabancası ile temizliyorum balkonda. Gayet temizleniyor. Sanayi veya mobilyacılarda bu tabancalardan oluyor eğer evinizde yoksa.
Ben fanı çıkarıp hava tabancası ile temizliyorum balkonda. Gayet temizleniyor. Sanayi veya mobilyacılarda bu tabancalardan oluyor eğer evinizde yoksa.