Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Egzoz fanını değiştireceğim ancak kaç cm bilemiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #2 Metre ile ölçebilirsin.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 24 Temmuz 2020 #3 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Egzoz fanını değiştireceğim ancak kaç cm bilemiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Cetvel ile en basit yöntemi
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Egzoz fanını değiştireceğim ancak kaç cm bilemiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Cetvel ile en basit yöntemi
F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #4 Ölçmen lazım metre ile ya da kasanın modelini internetten aratabilirsin.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Temmuz 2020 #5 Aynı modele internette bakabilirsin ya da bir cetvel yardımı ile öğrenebilirsin. Fanın modelini buraya yazarsan bilen arkadaş varsa o da söyleyebilir.
Aynı modele internette bakabilirsin ya da bir cetvel yardımı ile öğrenebilirsin. Fanın modelini buraya yazarsan bilen arkadaş varsa o da söyleyebilir.
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 24 Temmuz 2020 #6 Cetvel kumpas mezura metre karış kulaç aklına ne geliyorsa
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Temmuz 2020 #7 watchd dedi: Genişletmek için tıkla... Komik olan nedir? Forcerecon dedi: Ölçmen lazım metre ile ya da kasanın modelini internetten aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ölçeyim 706143 dedi: Cetvel ile en basit yöntemi Genişletmek için tıkla... Ölçeyim hemen fieryz dedi: Metre ile ölçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen ölçüyorum Kunget dedi: Aynı modele internette bakabilirsin ya da bir cetvel yardımı ile öğrenebilirsin. Fanın modelini buraya yazarsan bilen arkadaş varsa o da söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Unuttum, fanın arkasında yazıyor ve şu an sökmeye üşeniyorum Arkadaşlar 8 cm olarak gözüktü cetvel ile doğru mudur? usassyuoturghh76439 dedi: Cetvel kumpas mezura metre karış kulaç aklına ne geliyorsa Genişletmek için tıkla... Cetvel ile ölçtüm şu an ancak 8 cm gibi geldi ben mi yanılıyorum yoksa?
watchd dedi: Genişletmek için tıkla... Komik olan nedir? Forcerecon dedi: Ölçmen lazım metre ile ya da kasanın modelini internetten aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ölçeyim 706143 dedi: Cetvel ile en basit yöntemi Genişletmek için tıkla... Ölçeyim hemen fieryz dedi: Metre ile ölçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen ölçüyorum Kunget dedi: Aynı modele internette bakabilirsin ya da bir cetvel yardımı ile öğrenebilirsin. Fanın modelini buraya yazarsan bilen arkadaş varsa o da söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Unuttum, fanın arkasında yazıyor ve şu an sökmeye üşeniyorum Arkadaşlar 8 cm olarak gözüktü cetvel ile doğru mudur? usassyuoturghh76439 dedi: Cetvel kumpas mezura metre karış kulaç aklına ne geliyorsa Genişletmek için tıkla... Cetvel ile ölçtüm şu an ancak 8 cm gibi geldi ben mi yanılıyorum yoksa?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #8 Webcam kullanan insan dedi: Komik olan nedir? Ölçeyim Ölçeyim hemen Hemen ölçüyorum Unuttum, fanın arkasında yazıyor ve şu an sökmeye üşeniyorum Arkadaşlar 8 cm olarak gözüktü cetvel ile doğru mudur? Cetvel ile ölçtüm şu an ancak 8 cm gibi geldi ben mi yanılıyorum yoksa? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
Webcam kullanan insan dedi: Komik olan nedir? Ölçeyim Ölçeyim hemen Hemen ölçüyorum Unuttum, fanın arkasında yazıyor ve şu an sökmeye üşeniyorum Arkadaşlar 8 cm olarak gözüktü cetvel ile doğru mudur? Cetvel ile ölçtüm şu an ancak 8 cm gibi geldi ben mi yanılıyorum yoksa? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Temmuz 2020 #9 fieryz dedi: Doğrudur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok saolun Arkadaşlar yardımı olan herkese teşekkür ederim. Fanın siparişini bile verdim. Geldiğinde taktığımda resim de atayım inşallah. Tekrar teşekkürler.
fieryz dedi: Doğrudur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok saolun Arkadaşlar yardımı olan herkese teşekkür ederim. Fanın siparişini bile verdim. Geldiğinde taktığımda resim de atayım inşallah. Tekrar teşekkürler.
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #10 Yalnız ölçerken dikkat edin nasıl ölçtüğünüze bana birisi iki vida arasını ölç demişti, 100'lük fan yuvasına 120'lik takmıştım.
Yalnız ölçerken dikkat edin nasıl ölçtüğünüze bana birisi iki vida arasını ölç demişti, 100'lük fan yuvasına 120'lik takmıştım.