komtan122 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Ben ne zaman açsam bilgisayarı her zaman "ddddrrrdddrrrr" sesi geliyor ama bayağı yüksek değil. Ortanın bir tık altı ses geliyor. Marka ASUS ROG STRIX. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Ben ne zaman açsam bilgisayarı her zaman "ddddrrrdddrrrr" sesi geliyor ama bayağı yüksek değil. Ortanın bir tık altı ses geliyor. Marka ASUS ROG STRIX.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.117 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 Fanları kontrol edin arasına bir şey sıkışmış mı veya herhangi bir şey temas ediyor mu diye? Artı 0 Eksi
KS KS komtan122 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Fanları kontrol edin arasına bir şey sıkışmış mı veya herhangi bir şey temas ediyor mu diye? Genişletmek için tıkla... Nasıl desem baktım dıştan flashla ama herhangi bir şey göremedim içini açmakta faydamı var? Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Fanları kontrol edin arasına bir şey sıkışmış mı veya herhangi bir şey temas ediyor mu diye? Genişletmek için tıkla... Nasıl desem baktım dıştan flashla ama herhangi bir şey göremedim içini açmakta faydamı var?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.823 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 Fan sesimi yoksa sürtme sesi mi ? Sürtme sesi varsa söküp bakmak gerek. Artı 0 Eksi
KS KS komtan122 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Sürtme sesi ddddddddddddddddrrr sesi geliyor hep sonra da bir anda kesiliyor ama ses halen devam ediyor kısık sesle. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Sürtme sesi ddddddddddddddddrrr sesi geliyor hep sonra da bir anda kesiliyor ama ses halen devam ediyor kısık sesle.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.823 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 O zaman söküp kontrol etmen gerek. Artı 0 Eksi